Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Thursday, July 17, 2014

CT Race

SALAM SEMUA :)

   Lama kot tak update blog..akhirnya nak update blog jugak sebab dh start cuti sem semula..kali nie nak cerita pasal ct race..since aku nie kan peminat tegar siti nurhaliza...dpt plak belajar kt shah alam..senang lah aku nak ctrace join sitizoners nie..dah banyak kali jumpa die..shah alam,kuantan semua aku kejar..ikut tempat bila aku ader n bile aku free..mostly aku free kan masa aku nk jumpa die..
  sampai de orang tanye x bosan ke jumpa die..well,bile kite buat sesuatu yg kite suke..takkan pernah bosan lah jawabnye..huhu

ader lah beberapa gambar aku dengan kak siti..mostly susah nk ambik gambar dengan dia..kalau aku malas n ramai orang time tu aku borak je dengan die..tunggu kat kereta lepas tu borak macam2..haha..lame tak jumpa kan..klau aku die prasan nnti die mesti tnye lame xdtg jumpe die..haha..malu lah kite..student busy study lg.paling xleh bla bile dpt kiss n love u dari die..tak tido malam aku.hahaha

nie gambar2 yang bersama n tak bersama 




Ader yg malas aku ambik gmbar..