Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, April 12, 2014

Aku keliru

                                                                                     Salam semua..


  Dah lama tak berkesempatan nak menaip di sini..blog aku yang dah lama tak jenguk..cuma aku akan taip bila aku takde ruang untuk berkongsi apa yang aku rasa.apa yang aku fikir..ini je tempat yang agak private bagi aku.walaupun korang ada baca tapi takpe..sebab korang tak kenal n tak tau kisahnya.hehe

  Aku cuma mampu sayangkan orang je sekarang nie tapi tak berani nak ada apa2 hubungan dengan sesiapa yang aku sayang.sbb aku takut.perasaan takut dikecewakan,perasaan diabaikan,ditinggalkan tu kuat..aku rela tgok orang yang aku sayang nie dengan orang lain walaupun aku kecewa.asalkan aku tak rasa lagi benda yang menakutkan itu..nampak macam pentingkan diri..aku rela kecewa sekarang bukan nanti..aku taknak org yang tersayang nie nnti kecewa dengan aku.aku tak suka sakitkan hati orang sbb aku tau rase sakitnya macam mane.
 Aku juga terikat dengan janji yang aku akan tunggu dia sampai bile2..sejak dia hilang,aku lost..aku cuba kuat,ingat semua pesanan dia..dan satu je yang aku tak mampu buat.cari orang lain..aku pernah cakap dekat die yang aku tunggu dia dan kalau dia tak nak aku pon aku tetap tunggu walaupun aku sorang..sunyi sangat.aku rindu dia sangat2..tapi aku tau dia tak pernah ingat kat aku..
  Aku kenal dengan beberapa orang lain dan perasaan sayang tu wujud secara tiba2..aku dah bertahan terlalu lama untuk tak sayangkan orang lain selain dia.jadi bile aku makin rasa orang tu suka aku,aku akan pergi jauh sebab aku nak hubungan hanya sebagai seorang kawan.aku sayangkan orang lain..atau aku yang ikat diri aku dengan janji terhadap dia? aku keliru,confuse,sedih..kalau aku ade jawapan semua nie tak payah aku fikir macam nie.

For u,the one yang i banyak mention pasal u dalam blog i..sekarang u dah hilangkan diri.and i tak tau where have u been and where are u.lama dah i sayangkan u and i tetap tunggu u sampai sekarang..bukan senang i nak lupekan u macam tu je.and i tau salah satu sebab u hilangkan diri ialah u xnak i terus berharap dengan u.U suruh i jadi orang yang ada harapan,impian..tapi u juga yang akan musnahkan semua tu?? come back because everyone miss u.