Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Sunday, August 18, 2013

Makin lemah ke?

Salam semua..

  Sorry..,hari nie dan bnyak lg post tak seceria dulu..aku ingatkan aku dah cukup kuat untuk terima semua nie..tpi dah seminggu lebih..aku makin lemah..,sakit..tak kuat untuk terima kenyataan..setiap kali sebelum pejam mata.,aku tgok gmbar die..bila terjaga..dia orang pertama aku teringat..kenapa sampai aku jd mcm nie..kita bukan ade ape2..kita cuma kawan..cuma saya yang sayangkan awak lebih dari tu..tpi saya ingatkan takde ape lame2..tapi saya salah..makin sakit semua nie..hurmm.. :'(

  Aku tak pernah mcm nie..even when aku break haritu pon tak sesedih nie..yes!!i know what i feel..am i love u too much?until i get hurt the most?yes..,i tau yg u pnah ckp jgan syangkan u..nnti i sakit..tgok..org dgil kan.slalu kene terima ape2 tindakan yg dh dibuat..aku tak benci die..tpi makin sayang..dan lebih menyakitkan bila aku kene tipu diri aku..yang aku anggap dia hanya seorang kawan..

  Dah lahh..my tears cannot stop..every night..i cry..becoz of u..
Take care all :)


Thursday, August 1, 2013

not even a word

Salam semua..



    Hari nie..hari sedih..sedih sangat tak tahu lah..aku selalu menangis sebab dia..dia yang aku suka tu..yang selalu aku ceritakan tu..kali nie aku sedih..sebab aku akan pergi tinggalkan dia..tak nak kacau dia dah..biarlah dia bahagia...haritu die dah putus..aku pun single..kiteorang rapat..dia anggap aku kawan je..but aku dah tersayang dekat dia..mula-mula..aku tak berani..aku kumpul kekuatan...lepastu bagitau die..die tak cakap ape..tak pergi tinggalkan aku..cuma rasa kiteorang sesuai jadi kawan..aku tau dia sayang lagi ex die tu..takpelah..aku simpan je perasaan ini..perasaan aku..bukan boleh tipu..sakit tahan perasaan sayangkan seseorang bila setiap hari orang tu ada dengan kita..walau bukan depan mata kita.,tapi ada dekat dgan kita..dan aku rasa lain..dia boleh buat aku sedih., dan boleh gembirakan aku semula..dia je..kadang2 aku rindu jugak dekat dia..err..selalu..bukan kadang2...tpi cuma bila tak terkawal..mula aku duduk fikirkan dia..ape yang die buat.,die dah reply msg kt FB aku ke belum..benda2 tu bermain dalam kepala aku..aku macam sasau sorang2...even kiteorang nie just close fren.tpi macam2 kiteorang share..problems,our life and almost everything yg berlaku..sweet tak??haha..dan bile kiteorang mengarut2..mulalah tak leh berhenti..hehe...mcm seronok je kan..seronok..sbb aku leh rapat dgan dia.dengan mcm tuh je..hanya sebagai seorang kawan..biarlah..aku tak nak paksa prasaan dia.hati bukan senang nak paksa..bukan senang jgak nk berubah..aku tak nak dia sedih..aku jaga dia..jangan berani usik dia..mmg kene nnti dengan aku.. :)
   Haritu..aku dah slow talk dengan ex dia..sebab dua2 saling sayang lagi kan..takkan nak break mcm tu je kan..tanpa sedikit pon aku pedulikan perasaan aku yang terhiris,berdarah nie..aku cakap dengan ex dia suruh terima dia..dia sayang sangat..bla,bla,bla..aku g bgtau dia benda same..dengan harapan aku dapat satukan dia semula..no worries..aku agak kuat..tapi lepas tuh memang air mata macam hujan lah turun..hati sakit giler..aku rela..korbankan perasaan sendiri untuk dia..pilihlah siapapun..aku cuba untuk terima..
   
 

  Sekarang..aku dah tau yang dia dah couple semula..not bad..baguslah..aku tumpang gembira walaupun hakikatnya air mata seperti hujan yang turun..ntah bila nak berhenti..sakitnya menipu diri sendiri okay sedangkan tak..sakitnya melihat orang yang kita sayang gembira dengan orang lain..sakitnya tak dapat memiliki..sakitnya menyayangi dalam hati..semoga awak bahagia orang tersayang..selagi perasaan saya ada..saya tunggu awak..cari je lah bila-bila awak nak..sekarang..,saya jarakkan diri dari awak..jaga hubungan elok2..maaf..,tak dapat ada dengan awak sbb benda tu akan buat saya lagi sakit..take care
   :')