Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, July 23, 2013

I made it...for u..

Salam semua...

  Hari nie...ade beberapa quotes atau kata2 jiwang yang aku buat sendiri...semua nie untuk si dia...ehem2...ayat dari hati je nie...ntah lah...terkesan ke tak dalam hati..

  "Sakitnye saya sayangkan awak..sakitnya saya rindukan awak..tapi semua sakit tu saya tahan macam mana saya tahan perasaan saya nie"


"Thanks to the love that breaks me..now I appreciate it more..I love u now but u dont love me..i'm okay..as long as u will be besides me"


"Rasa ini mungkin membunuhku tanpa ku sedari..masa tetap berlalu tapi aku sentiasa menyayangimu..biarkan aku begini walaupun aku mungkin terseksa sendiri"


"Tak mungkin ku dapat capai tanganmu,apatah lagi memiliki hatimu..sungguh aku menyayangimu...saat ku pergi menjauh,aku merindukanmu..sakitnya menahan rasa untukmu" 

Saturday, July 20, 2013

I will stop..

SALAM ~

  Nmpaknye hari nie mood aku kurang sikit okay..ntah lahh...semalam kan ade entry about my one sided love..oohh...tragik je rase...bukan ape..cuma aku malas..malas dah nak cakap pasal benda tuh...bukann aper..aku bukan nk give up...yes...i can't stop myself from loving u..but i can stop myself from disturbing u..

  Saya tau...awak tak sama mcm orang lain..tpi..kenapa awak jadikan diri awak mcm orang lain..sy kecewa dgan awak..agak kecewa..tp sy dah tak tau nak buat apa or cakap mcm mane dengan awak..sbb sy takkan penah menang...awak slalu ade point nk bantah pe saya cakap..bukan sy xnak lawan...but..saya tak suka lawan kata..so,i just keep silence..diam lebih baik..saya penat nak yakinkan awak..saya penat nak cakap saya sayang awak..masalahnyer sekarang..awak yang tak nak buka pintu hati sendiri..awak tak layak nak derita..i can give the happiness to u...awak pun tau saya mcm mane..tpi..biarlah..saya tak nak paksa..
Dan sebab benda nie...my mood is gone..i'm sad..sangat2 sedih..btol..u can make me smile and u can make me cry..

  Plus dngan benda ape ntah jadi..msg masuk ntah ape2..jd spoil kan mood aku terus..malas nak ambik tau kalau boleh...rasa mcm nak off semua fon..,ttup laptop,simpan dalam beg..no internet,no fb,no texting or no call..can i live like that??
 Sure i will miss u..but...now..mcm nie je lah kita ye...saya cuba tahan diri..takpelah..sakit tu kejap je..lgpun saya dah biasa..


Tambahkan kasih..

Salam semua..,
  

Ha...sesuai kan tajuk dengan gambar nie...btw,sebelum terlupa..SALAM RAMADHAN semua..hari nie dh 11 hari puasa..jap je dh nak raya..

  Mari sambung..,u all kan tau i love someone now..yes..i do..but now..i love a lot..tak tau lah ape yang die dah buat smpai aku jadi mcm nie..hari2 je nak kacau die..bile die hilang..moody day aku..lpas tuh fikiran ke lain..jasad kat lain..haha..kesian2..macam angau tahap ape dah nie..masalahnye..it is just love from one side..not both of us feel the same..only me..should i live and continue to love or give up??

  Aku pernah fikir nak give up..,nk buangkan prasaan untuk die nie..nak pergi dari dia..tpi aku tak boleh..its killing me..mcm mane nak buang kalau bayang diri die ada dalam hidup aku..mungkin..aku tak pasti..sama ada dia akan pilih aku satu hari nanti..atau..pergi dgan orang yang dia sayang..aku tak tau jawapannya..tpi bila saat tu tiba..klau aku yg tak terpilih..aku akan pergi sbb dia..yup..,aku akan sedih..kecewa dan rasa lonely again..urmm..hope that would not happen to me..

 Makin hari..,makin aku sayang dia..smpai satu saat aku terlalu rindukan dia..dia tau..tpi die xleh paksa diri dia..dan aku tak nak jugak dia paksa diri dia..dia lebih berharga..,taknak sakitkan dia..aku sayang dia..sangat2..i can tell that i love but i can push u to love me back..its okay..,i can show my love from my care..,my words and my actions..thats all i can give o u now.. :)
  Today..,i dream of u..susah nak mmpikan awk kan..hehe..tpi sy happy sbb hri nie..ptg td..,mase saya tido sy dapat mmpikan awak..sukenyer..kalau boleh tak nak bangun tido..sbb sy mmpi i'll be yours and u'll be mine  
  My ex come back to me..want me to love again..want us to get back together..tak tau dh nk buat aper..i dont feel the same kat dia lagi..dan my mind..still full of thought about u..saya nie duk fikir kan awak..sy nie btol2 sayang awak...tpi takpe..saya tnggu awakk...okay??take care..


"I love u no matter what..the love develop on its own..from nothing to everything.."