Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Sunday, June 23, 2013

A step away

Salam semua...

   Ermm..ingat tak entry sebelum nie..yang aku sayangkan seseorang tu...well..,sekarang dah tau sebab dia macam cool je ngan aku skang..dia kan sayang kat orang lain..even i care,even i love dia macam mane pun..but..hati dia..aku takleh nak paksa..nope.,bukan kene reject..cuma tak diterima..hurmm..faham kan??biarlah...aku sedih...yup..memang sedih...and i am crying..sebab dia..tapi xpe lahh..ape yang terbaik untuk awak..awak buat je lah ape2..saya mintak maaf sebab sayangkan awak..

   Well..,now its done..aku bukan nak give up..cuma biarlah kita jarakkan hubungan kita nie..saya tak nak sesiapa pun kecewa..done now..urmm... :'(


Saturday, June 22, 2013

I do love u

"TOGETHER TO OVERCOME THE HARDNESS..NOT ONLY US THAT SUFFER MORE BECAUSE OF LOVE"



Salam semua..

   Who i love again??nama dia x payah cakap..bila aku baca blog nie..cukup aku je yang tau sape orang tu..yup.,saya sayang dia..sangat-sangat..eh..,hritu aku ada cakap yang aku patah hati kan??takkan sesenang tu dh lupakan dia..cepat sangat jumpa orang lain..takde lah..bukan aku nie jahat..tapi buat apa tunggu org yg x penah nak hargai kita kan...yang dah pergi tinggalkan kita..urmm..malas nak ingat..too complicated..

     Sejak bila aku fall in love dengan dia??entah..susah nak cakap bila..sbb love even come in a second..without u realise it..tapi kali nie aku rasa memang aku sayang dia..dia kawan aku...kawan yang baik..ada bila aku jatuh sbb heart break haritu..ada setiap masa smpai sekarang...we are getting close everyday..and we have our secret...mula2 memang lah macam takde ape2..but since kiteorang share everything together..so bila dia takde aku rase rindu..rindu nak gaduh,nak gelak...and die slalu happykan aku..sikit pon x penah sakitkan hati aku..kenapa awak layan saya baik sangat??hehe..

    Tapi dia dah berpunya..dia nak kiteorang kawan je..tak nak rosakkan hubungan yang baik nie..mesti korang rase aku jahat kan?tak..aku takkan rosakkan hubungan dia..kalau tu yang buat dia happy..aku rela..takpe..dia berhak untuk bahagia..dengan siapa pun..aku tak kisah langsung korbankan perasaan aku nie..just to see u smile :)
Dulu..dia sayang aku..tp aku tak tau..aku dgan orang lain..jd dia hilangkan diri.mula2 aku sedar dia hilang tp takkan dia suka aku..aku tak percaya..rupa2nya semua tu btul..dia mmg sayang aku..kalau aku tau aku takkan tinggalkan dia dulu..msti dia merana..urmm..banyak kali saya mntak maaf tpi tetap rase bersalah lagi..lepas tu dia ngan org lain..and aku pun..smpai skang..dia ada lg untuk aku..wlaupun lpas aku dah pergi dulu..kalau dari dulu saya tak kecewakan awk,msti sekarang saya tak sekecewa nie..

  Benda tu semua dah jadi..biarlah..aku sayang dia..tak sanggup tgok dia sedih..aku cakap takpe kitaorg jd kwan je..tpi aku layan dia lbih dari tu..dia je xtau..prasaan aku makin syg kat dia..hari2 msti nak borak2 ngan dia..kesian kene layan aku..hehe..sikit pun aku tak nak dia kecewa,terluka,sedih..kadang2 aku sakitkan hati dia..dan benda tu boleh buat aku marah diri sendiri..aku selalu ada untuk dia.. :)

Sekarang,aku rasa dia sedih..sure sangat...cuma dia je tak nak bebankan aku..cakap dia ok..tipu..saya tau awak tipu..tpi saya xnak paksa awak..bila aku tau dia sedih..aku pun sedih..sakit hati saya bila tau awak sedih macam tu..siapa yang buat awak??and makin kerap aku fikirkan dia sekarang..

" i care because i love "
" i think because i miss "

" i want u to be happy,to see ur laugh,to be someone that can make me smile again because i love u "


Tuesday, June 18, 2013

Awakk...saya sakit..

Salam..

Awak...saya harap awak bace blog saya nie.saya nak awak tau yang saya sayang awak sangat-sangat...saya takde tempat nak cakap...kalau saya bagitau awak mesti awak marah saya...saya takde pilihan..blog nie pon cuma luahan perasaan saya je awak...awak..,sejak awak tinggalkan saya..macam2 dah saya buat untuk lupakan awak..saya cuba lupakan awak..tapi makin sakit awak...sampai sekarang..nak dekat sbulan dah kan..tapi saya tak pernah berhenti menangis..maaflah..saya tau awak tak suka..tapi macam tu je saya nak luahkan perasaan saya..saya takleh buat apa2..sakit sangat awak...hurmm..bukan sekejap saya dengan awak..awak kenal saya.,saya kenal awak..kenal sangat2..tapi lepas benda nie jadi..kita macam orang asing.yang tak kenal sesame sendiri..kan??seksa sangat awak..buat macam tuh...awak buat saya macam tu..saya tak salahkan awak..saya pun ada salah jugak...cuma..kenapa ini jalan yang dipilih..

Saya pernah cuba benci awak...sehari je awak...saya benci awak..lepas tuh saya rasa saya tipu diri sendiri..saya tipu semua orang..kenapa saya cuba sorok perasaan nie..tapi semua tau saya sayang awak...sesak nafas saya dah datang..oklah awak.. :'(