Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Friday, May 31, 2013

Hurt me..


BETOL LAHH AYAT NIE!!


Salam semua...

Hari nie update psal terluka?? ade yang bace nie tau sebab ape kan..jd aku malas nk cite kt sini...nmpak public sangat...tpi cukuplah yang aku cakap aku sangat2 terluka skang nie...pasal cinta ke??yup ..psal cinta..hurmm...ntah lahh...sakit sngat rase...mungkin skang x cukup klau kite sygkan,cintakan org tuh..msti nk lebih dri tu kan..dan aku xde ape2 nak bg..jadi biar lahh...die yg wt keputusan..wlaupun aku tak nak..tpi ntah...ikut awak lah...sy syg awak tpi awk yg x syg sy...

Mungkin dengan sakitkan saya awak bahagia,gembira...teruskan..sy x nak seksa perasaan awak...sy nak buat awak happy je..sbb sy xde ape2 dah nk bg kat awak lg..saya tetap tunggu awak...tpi awak mmg tak kan dtg dekat sy dah...tak pelah...pergi je k..cari lah saya kalau awak rase saya nie penting,.

Skang...sy bukan marah atau benci awak..cuma saya xnk kacau awak..biarlah mcm nie..lg bgus kot..
Hurmm...sy sayang awak...jage diri elok2...


Sunday, May 26, 2013

Fully hijab :)

Salam semua...

    Alhamdulillah...nak tau kenape??sbb ape tajuk aku mcm nie??bukan psal aku okay..hehe..nie pasal datuk siti..kan dulu die x bertudung penuh..mase tuh mcam2 kritikan die dapat...then..,mase birthday die yang ke 34 tahun harituh..11/1/2013 dulu...die dan pakai tudung penuh...cantik sangat..

   First word aku..wowww..,giler lawa..kalau mcm nie..ptut dri dulu die pkai tudung mcm nie..and seriusly aku gembira giler..lpas nie xde dah aku dgar orang duk kutuk2 die..buat sakit hati aku je..kita nie kan pemiat setia die..mstilah nak dgar yang baik2 je..nnti sakit pulak hati..hehe...dan lepas die pakai tudung penuh nie...rezeki die makin melimpah2...bnyak job mase..bnyak jd cover majalah..ramai orang puji..dan yang paling penting..aku rase peminat2 die semakin bertambah..mana tak nyer..lepas bertudung penuh...follower twitter die dari 4oo or 5oo ribu mcm tuh naik smpai skang 9oo ribu lebih dah...nk dekat sejuta..x lama lg dapat r tuh..hehe..ok lahh...mari tgok gmbar2 die...






gmbar semua dri twitter official siti nurhaliza :) - CTNurhaliza11 -

Thursday, May 9, 2013

Finally

Salam semua...

   Finally akhirnya aku habis jugak matrik...setelah duduk selama 2 tahun kat situ...aku telah pon menamatkan program matrikulasi dua tahun di kolej matrikulasi gambang,pahang..hehe...hebat x??cerita macam dah habis belajar dapat PHD plak kan??huhu...

    Lepas nie boleh lah aku menumpukan sepenuh tenaga dan usaha aku untuk mencantikkan blog dan sentiasa mengupdate blog macam yang aku slalu update dekat twitter dgan FB tuh kan..hehe..tapi aku bukan rajin sangat nak update blog nie..haha..malas sebab kene menaip panjang...jd seminggu leh lah kot satu entry..

   Akhir kata sehingga berjumpa lagi..hehe