Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, December 19, 2012

Silence is more better??


Sekarang xtau nak buat ape lagi…nak pergi tinggalkan die ke atau teruskan hubungan nie dgan die…aku tak tau aku fikir yang bukan2 ke atau memang mcm tuh..die mcm dah tak sayang kt aku lg..kalau die syg kat aku takdelah die curang kan..tpi kadang2 aku rase yang die mcm syg lg kat aku…memang aku dah cuba tinggalkan die tapi hati nie sngat2 merana tau tak…tak tau nak buat ape.bila pergi sakit..,bila tak pergi pun terseksa jugak..jadi mcm mane lg nak buat??pening fikirkan masalah nie…aku sayang kau tau tak bongok tapi kenapa kau buat aku cm nie..???

Mungkin skang kau bz sbb keje...dan bukan mungkin..tpi mmg pasti...sbb tuh kau tak msg2 aku dah mcm dulu...kau tak sedar ke yg aku bukan xleh msg sbb de kelas atau ape..aku tgah berusaha cuba jauhkan diri aku dari kau...sakit sangat tau buat mcm tuh..kadang2 aku rindu giler dgan kau..tpi kau mcm tak peduli..lebih sedih lagi bila aku slalu jd mangsa marah and maki2 kau..kau tau tak aku terluka sngat sbb tuh..aku cuba tahan diri aku dari hantar msg or call kau..aku tak nak kacau hidup kau yang aku rase sngat serabut bile aku ade kat sisi kau...aku nak pergi..maaf kalau ape yang aku buat nie akan hancurkan hati kau..kau perlu tau satu je yang aku sayang kat aku..aku bukan pergi tinggalkan kau tapi kau yang tolak aku dari hidup kau..buat ape aku merayu dan kau terima aku dengan terpaksa..aku tak nak mcm tu..kalau kau sayang aku kau akan cari aku..kau akan rase kehilangan sngat dalam hidup kau..kalau tak takperlah..biar aku jalani hidup nie sendiri sbb aku tak mungkin cari pengganti kau dalam hidup aku nie..

MAAF SEBAB BUAT SEMUA NIE...AKU CINTA KAU!!