Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, July 21, 2012

Busy as usual..

Salam semua...

  Nampak sangat dah lama tak update blog nie kan...bersarang dan bersawang dah.last time update pon bulan 5..lepas tuh  tak update ape2 dah.hahaha..msti korang semua rindu sy kan??ehh...rindu ke??

  Sejak dah masuk matrix nie mmg tak sempat nak update blog sangat jadi korang semua kena lah sabar menunggu entry2 baru dari sy..hehe..bukan tak nak update tpi semester nie mmg tak sempat sngat mcm dua sem yg lepas..dgan homework yang banyak setiap hari..kelas balik dh pukul 5..ptg je aku tido..mane nak on9 lg,study lg..hehe.last2 blog nie terabai..maaflah lah yerkk..kalau sempat sy update..kalau takde cerita best saya tak update lah..hehe..tunggu de story best dulu lah..huhu..

   Jadi,kalau de story best sy update lg okay??...daaa-