Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, April 28, 2012

Eau De Parfum by Simplysiti..

Salam semua..

   Since macam dah lama tak update blog kan jadi hari nie terasa nak update blog..lagipun sekarang aku dah cuti sem..sebulan je pon.dari takde kje baik aku update blog nie skit2..hehe..based on the tittle kan..simplysiti dah keluarkan perfume sekrang nie..ade 3 jenis yang berbeza..yang mana satu pilihan anda??(ayat iklan perfume nie) hehe..
   Aku dah beli perfume nie..mula2 nak beli yang wrna merah (memoir) sbb bau die mcm soft n romatic mcm tuh..aku suka..tapi bila pergi watsons harituh takde dah..yang ada wrne purple (precious) ngan wrne hijau (pure)..last2 aku beli wrne hijau..pure sbb bau nie sesuai untuk orang yang aktif dan ceria mcm aku..haha..ye2 je..sbb utama aku mcm desperate giler beli perfume nie sbb nak dapatkan charm bracelet free..hrga bracelet tuh rm50 kot..hehe..beli perfume satu dpt free..spe xnak..dh r de lmbang simplysiti lg..mmg aku nak r kan..

   Sbelum balik hostel aku g beli r kt watsons,megamall.dh alang2 nak g popular cri kalkulator..mse beli tuh akk  promoter simplysiti tuh xde..aku beli je r sndiri..g byar pastuh tnye kt kaunter tu dpt bracelet free kan..die angguk je..tpi mcm belagak kot..haha..aku siap2 byar g kedai buku..pastuh rse mcm pelik sbb die tak bg pe2 pon mase letak kotak perfume dlam plastik..last2 suruh adik n sepupu aku check ade tak bracelet tuh..dieorang pon check2 last2 tak jumpa..sah dah takde..aku dah hampir bengang nie..nak mrah dah.
    Aku tekad jgak nk g mintak..berani je aku sbb demi simplysiti kan..hahaha..masuk watsons then kkak promoter tuh ade plak..aku ckp kt die td beli perfume lpastuh tak dpt pon bracelet free..die mintak resit then g kaunter g ambikkan bracelet tuh..klau tak dpt mmg aku nk wt report kt datuk siti..haha..last2 dpt bracelet..akk tuh tnye aku puas hti dah..hehe..aku ckp dh puas hti..hehe..then balik hostel..

  Tragik kan kisah aku nak dapatkan bracelet simplysiti tuh..hehe..aku pon tak sngka jd mcm tuh.hahaha..ape2 je lah..meh layan gmbar..