Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, March 10, 2012

Going out with them

Salam semua..,

   Hari nie penat sangat..nak tau sebab apa??tadi g keluar hang out ngan adik aku and cousin aku yang sekarang nie duk kat rumah aku..,kiteorang pergi megamall..aktiviti utama nak tengok wayang je..cerita cinta kura2..hehe.Lepas tuh jadi aktiviti lain plak..nak tau jadi ape??mari baca cerita selanjutnya..,

   Sampai2 megamall kiteorang terus g beli tiket wayang dulu..start pukul 2.30..,de lg sejam tuh decide nak g makan.kiteorang g lah pizza hut..,lepas makan tuh aku nak g watsons sebab nak beli Simplysiti..hehe..wajib tau..mula2 nak tgok perfume dah de ke belum..sampai2 tgok perfume SS dh ade..tester pon ade..,jadi tgah tgok2 promoter SS dtg terangkn psal perfume..aku test lah yang #memoir punye..wangi giler..mcm bau dato ct lah..heheh..adik aku pon spray jgak..sibuk je..haha..lepas tuh beli starter kit #dermagic..dh nak dua setengah kiteorang g atas nak masuk panggung..lepas kuar wayang,sepupu aku ajak g karaoke plak..aku pon accept je request tuh sebab aku dah gian nak karok..lama tau tak g karok..hehe..sesak jugak aku nak habiskan sejam nyanyi..dah r pilih lagu susah2 masa dlm bilik tuh..penat tekak aku..hahaha..lepas tuh dah nak balik..ayah aku ambik then g terminal sebab nak hantar mak aku g kelantan..kan cuti sekolah..bila cuti mak aku pon kena g sambung belajar balik..hehe..aku ngan adik aku survey tiket2 bas kat atas..aku kan nak g holiday + dating masa cuti nnti..huhu..tpi ramai plak nak ikut..bru ingat nak g sendiri..ermm :(
  Okay..,korang enjoy je lah gambar2 kt bwah nie..hehe..










2 comments:

Mawar Desa said...

byknye duit beli dermagic?haha!
akk dulu time sekolah tkde pon duit bbyak

Nur Athira Izzaty said...

Sape skolah lg nie?hahahaha...de lah duit sikit2.sbb dh lame nak beli..,jd leh r beli..