Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, March 10, 2012

Going out with them

Salam semua..,

   Hari nie penat sangat..nak tau sebab apa??tadi g keluar hang out ngan adik aku and cousin aku yang sekarang nie duk kat rumah aku..,kiteorang pergi megamall..aktiviti utama nak tengok wayang je..cerita cinta kura2..hehe.Lepas tuh jadi aktiviti lain plak..nak tau jadi ape??mari baca cerita selanjutnya..,

   Sampai2 megamall kiteorang terus g beli tiket wayang dulu..start pukul 2.30..,de lg sejam tuh decide nak g makan.kiteorang g lah pizza hut..,lepas makan tuh aku nak g watsons sebab nak beli Simplysiti..hehe..wajib tau..mula2 nak tgok perfume dah de ke belum..sampai2 tgok perfume SS dh ade..tester pon ade..,jadi tgah tgok2 promoter SS dtg terangkn psal perfume..aku test lah yang #memoir punye..wangi giler..mcm bau dato ct lah..heheh..adik aku pon spray jgak..sibuk je..haha..lepas tuh beli starter kit #dermagic..dh nak dua setengah kiteorang g atas nak masuk panggung..lepas kuar wayang,sepupu aku ajak g karaoke plak..aku pon accept je request tuh sebab aku dah gian nak karok..lama tau tak g karok..hehe..sesak jugak aku nak habiskan sejam nyanyi..dah r pilih lagu susah2 masa dlm bilik tuh..penat tekak aku..hahaha..lepas tuh dah nak balik..ayah aku ambik then g terminal sebab nak hantar mak aku g kelantan..kan cuti sekolah..bila cuti mak aku pon kena g sambung belajar balik..hehe..aku ngan adik aku survey tiket2 bas kat atas..aku kan nak g holiday + dating masa cuti nnti..huhu..tpi ramai plak nak ikut..bru ingat nak g sendiri..ermm :(
  Okay..,korang enjoy je lah gambar2 kt bwah nie..hehe..










Thursday, March 1, 2012

Meeting with her..Siti Nurhaliza!

Salam semua..,

  Hari nie aku ada entry menarik yang nak dikongsikan bersama2..ye seperti tajuk kat atas tuh,aku dapat jumpa siti nurhaliza.yelahh..mesti nak excited..die tuh all time favourite singer aku tau..dari kecik sampai besar aku minat dia..nie jumpa lepas lama aku tak jumpe die..last2 jumpa pon masa sekolah rendah..naik sekolah menengah dah tak jumpa..busy belajar..hehe..nak tau macam mane aku boleh g jumpa ct??ehh,mestilahh..aku kan SITIZONERS.hehe..meh baca cerita selanjutnya..jeng,jeng,jeng...

   Hari ahad bersamaan 26/2/2012 adalah harinya..dct dtg kuantan untuk promosi produk simplysiti baru,Dermagic.Dia dtg megamall,kuantan pukul 1 ptg.hehe..aku ptg tuh dah nak kena balik hostel jd aku pergi megamall pukul 11 pg.semangat kan??hehe..sampai megamall pergi cari gift sikit nak bagi dia..lepas tuh g makan.aku tak pergi seorang tau.pergi ngan adik and sepupu aku.makan dekat McD..hehe..sedapp..,
  Lepas tuh sebelum pukul 1 tuh aku dh tunggu kat ruang legar megamall..kat sini ada product2 simplysiti dipamerkan dan dijual.aku g menyibuk,borak2 dengan akak keje tuh.dia cakap siti dtg kejap lg dan dri atas.bukan dri depan..hehe..aku pon excited.Lpeas tuh nampak akk yang aku kenal..sitizoners jugak.g tegur dia lepas tuh kiteorang nak mulakan ctrace(acara kejar-mngejar bersama siti nurhaliza,sitizoners je pkai istilah nie).Tunggu punya tunggu depan lif sebab ada orang cakap siti kat atas..sampai pukul 2 aku tunggu berdiri depan lif.tangan dah habis nervous nie..huhu..lama weh tak jumpa die..last2 dia keluar dari lif aku pon nak ambik gambar tapi tak dapat.orang punyalah tolak aku..padahal aku dah duduk dekat pintu lif mula2 tuh tau..benci tol..aku pon panggil je dia macam nie.."kak siti!kak siti!"..dia pon pandang aku dan jawab "yeee..,(senyum sambil lambai tangan dekat aku).nasib baik aku tak pengsan dekat situ..dia jalan pergi pentas,aku pon ikut lah..duk tepi pentas.hehe..
      Dia naik atas pentas,aku snap2 je lah gambar dia..hehe.bila dia panggil orang naik atas lepas tuh ada je dct menyakat orang..sakit perut aku duk tergelak dekat situ..kadang2 aku jerit jugak "kak siti,tak baiklah.." lepas tuh dia pandang and senyum je..haha..belah aku memang ramai orang ambik gambar jadi mata dia kadang2 duk menjeling2 ke arah tepi pentas tuh..hehe..ada yang part dia pandang sungguh tapi tak sempat snap..aku nak bertentang mata je ngan dia..haha..habis tuh,tiba slot pembeli2 barang SS harga rm100 ke atas dpt bermesra dengan dia.aku tak dapat sebab takde duit nak beli..sob,sob~
    Aku g jumpa kak miela..dia keje ngan SNP and sitizoners jgak suh bagi goody bag aku tuh kat dct..lepas tuh aku pon balik rumah..dalam pukul 3 lebih..sebab pukul 5 nak kena balik hostel dah..ish,nak berlama2 skit pon tak leh..kat luar megamall ada kereta audi q7..sape lg kalau bukan siti nurhaliza punya..hehe..
Korang tengok ye gambar2 kat megamall nie..aku letak sikit je..yang banyak lagi ada dekat sini FB album.



SimplySiti

Dermagic by SimplySiti