Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, February 21, 2012

Birthday wish!!happy 19th...

 Salam semua!!

   Wah2..mood ceria telah kembali untuk update blog..hehe..semalam 20/februari adalah birthday aku..dan aku ucapkan terima kasih sangat2 kepada semua yang wish aku tak kiralah kat Facebook,Twitter dan kt Tagged..semoga doa korang semua tuh termakbull..aminn...dan aku ucapkan banyak2 terima kasih sebab sudi wish..jadi..,entry nie aku akan letakkan semua wish yang aku dapat...tapi ada jugak kawan2 aku yang wish msg kat handfon..,thankz intan,lizz,ika,dila,mimi,kak nor,kak suzie,yusni dan amy(angah,adik aku)..jadi,selamat membaca wish2 birthday!!

Wish dari FB:



















                               


























Wish dari TWITTER:
























Dan yang paling istimewa...dari yang tersayanggg..hehe..,sangat2 gembira dan tak terkata...dari...

Siti Nurhaliza...oohhh...thankz my love..


P/S: THANK YOU SEMUA....I LOVE U ALL..

Tuesday, February 14, 2012

Start to cry..,

Salam semua...,

   Buat pertama kali dalam sejarah aku update blog sambil berlinang air mata..mesti korang cakap err poyo je kan..hehe..takpelahh..tak payah baca pon takpe..just nak luahkan je perasaan hati sendiri..this thing takleh cerita dekat orang face to face..nanti takut lagi teruk aku nangis..okay2..stop psal i'm crying..

 Dengan malasnya aku menaip sebab nak cakap klau korang kena marah ngan aku tu sorry lah...im really2 depressed right now..so,mmg takkan ckp banyak lahh..kalau aku ckp banyak pon sbb aku pura2 je konon2 macam okay padahal sakit tau cover hati sendiri..lebih2 hati yang dah bleeding teruk..,
   Tengok je lah luahan perasaan melalui gambar2 nie...takde mood sangat2 nak taip atau cakap ape..


                   

*P/s:kena makan ubat penenang dengan ubat tido..                                                                  


                       

Sunday, February 12, 2012

Coret perasaan

Salam semua..,

   Sorry,hari nie entry nie untuk luahkan perasaan je..mesti korang perasan yang beberapa entry sebelum nie macam aku sedihh je kan..mesti pelik dan hairan kan..tak pernah2 aku sedih2.selalu entry aku gembira slalu smpai korang pon jd giler bace entry2 aku yang dah di post tuh..haha.,yupp..,aku akui yang aku selalu gembira,ceria je..but for this year,i dont know why..,something happen which i cant tell what it is.sebenarnya last year or 2 years dh penah jd benda macam nie cuma relationship aku dgan org tuh mse dulu tuh lain dgan relationship sekarang..maknanya??hehe..yg dulu tuh bukan dalam situasi love story eh..,yang sekarang nie??ermm..rahsia2..dah2 jngan pujuk suh bgtau...nnti bocor rahsia nie..hehe..

    Boleh je kan aku gelak2 lagi..alahhh..,taip je,bukan betol pon..situasi sebenar menulis entry nie adalah muka dengan takde perasaan dan hati yang macam nak meletop sebab hari2 sakit..kesian hati aku selalu disakiti..sabar je lah..saya tak leh merubah takdir..kadang2 kita tak tau ape yang kita nak buat bila kita face sendiri dgan situasi yang kite tak jngka pon akan berlaku..
   Seriusly aku cakap yang aku dah berat kepala fikir benda nie hari2..kadang2 cuba jugak ckp kat diri sndiri kenapa nak fikir semua nie but klau dh nama nye athira izzaty tuh mmg nak fikir semua benda..aku tak kan puas hati smpai tau the reason behind all this things..seriusly ckp je lah apa2 masalah kat aku,perah otak aku akan fikir benda tuh semua..kalau orang lain leh je cakap nak buat apa fikir masalah orang.,tapi aku memang suka fikir..kalau teruk sangat smpai mempengaruhi emosi aku.,moody,hot-temper tak tentu pasal..nasib lah sape yang kena tuh..
   Satu je solution yang ada,just tell me.thats all..aku tak kan marah atau tanya banyak2..sebab i just need the answer...as simple as that.satu je aku boleh cakap yang aku hanya tinggal harapan..yup,harapan jugak yang telah bunuh aku dulu..harap lain dapat lain,ermmm..,tak pe lahh..nak buat macam mana kan..

*p/s:I love U..