Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, January 31, 2012

Need this dessert..

Salam semua...

  Sebenarnya dah lama craving nak makan macaroons kan??korang pon tau sebab aku penah post entry sebelum nie..tapi craving tuh semakin menjadi2 dah sekarang..dan makin bertambah..nak tau aku craving benda ape plak??nak makan pavlova..ape benda tu??pavlova tuh macam kek tapi atas tuh penuh strawberry which is my fav..aduhhh..terliur sebab google gambar2 pavlova tadi..nakk100..ada tak orang yang nak belanja makan pavlova nie?birthday saya next month tau..huhu..

Mari tengok berserta telan air liur je dulu dengan gambar2 pavlova and macaroons nie ye..hehe

Nie gambar macaroons...emm..

















Tiga2 gambar nie adalah pavlova...nampak sedapp kann..rasa dan harga dia pon sangat2 sedapp..hehe..jom lah kita g makannn....

Monday, January 30, 2012

You are trully a DIVA

Salam semua...

   Entry khas nie ditujukan untuk Datuk Siti Nurhaliza...tahniah dct!!nak tau sebab ape?sebab dct telah berjaya menjadi pemenang dalam 7 kategori yang dicalonkan untuk iTuned Awards..overseas punye awards tuh..awards nie berdasarkan undian para peminat melalui online ye...SMS takbolehh..hehe..
   Hasil penat lelah dan bersusah-payah semua para peminat dct terutamanya Sitizoners,akhirnya 7 kategori telah menjadi milik dct..aku bangga giler lahh..tak sia-sia usaha semua peminat tau..hehe..nak tau kategori ape dct menang tu?mari kita lihat senarai di bawah..

- Favourite Artis/Band


- Best Female Solo


- Best Album 2011 [All Your Love]


- Most Promising Artist/Band


- Best Muisc Video [Falling in love]


- Best Use of Social Media (Twitter/Facebook)


- Sexiest Female Artist




    Anugerah ini jugak mempunyai banyak calon2 yang hebat..antaranya Agnes Monica dan Super 
Junior.Tapi kalau dah rezeki nak buat macam mane kan??Harapnya kemenangan ini menjadi satu lagi lakaran yang terindah bagi semua peminat dct dan datuk Siti sendiri..TAHNIAH!!


p/s:aku bangga jadi SITIZONERS...yeayyyyy!

   





   

Saturday, January 28, 2012

Sakitnya rasa macam nie..

Salam semua..

   Hari nie entry agak jiwang sikit yerk..sebabnya tengah berusaha merawat luka di hati sendiri..susah kalau hati bila suka kat seseorang nie.Kadang2 rasa sakit2,kadang2 rasa suka,kadang2 jadi tak tentu hala..emm..aku sekarang tengah tak tentu hala..tak tau kenapa..at least reply satu message tell me what happen..its enough for me..tak minta lebih..just a msg ok..
   Bukan nak marah tapi risau tau..tibe2 missing just like that.kalaulah aku leh g sana jenguk2 takpe jugak.Takpelah..biarkan je..maybe die perlukan masa.but please just leave a msg okayy..

Wednesday, January 25, 2012

Masa oh masa

Salam semua..

   Lama jugak rupa2 nya aku tak update blog nie..kesuntukan masa sebab semester nie macam busy sikit.nak bukak blog nak update entry pon perlukan idea..idea pulak tak selalunya datang..aku bukanlag kategori addict sangat nak update blog tiap2 hari sebab masa takde..lainlah kalau aku takde keje sangat..hari2 aku update..hehe..maaflah ye semua pembaca2 blog aku nie..korang boleh je nak masuk blog nie tolong tengok2..haha..

   Ohh ye...setelah puas aku kehulu kehilir cari templates yang lawa2..akhirnya berkenan dengan templates nie..hehe..lawa tak?aku suka sebab warna biru,ada gambar gitar yang menggambarkan aku suka muzik..haha..kelakar plak rasa ayat aku hari nie..poyo giler.
   Kalau nak tunggu entry yang terbaru tunggu ye..aku rasa mcam dah ada idea nak buat entry pasal apa..cuma kena kembangkan sikit idea nie..susahnya nak kembangkan idea..tak macam kembangkan badan..opss!!hahaha..

   Selamat menunggu ye korang semua..hihi.