Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, November 16, 2011

Finally!

Salam semua :-)


  Detik kegembiraan sebabnye malam hari isnin haritu dapat dah makan mcD..tapi tak beli double cheeseburger tapi beli quater pounder...sedapp giler n terase nikmatnye..hehhee..bukan beli tu je,sempat jugak beli famous amos ngan air cool blog vanilla oreo..nyum2..sedap tak terkata..kenyang smpai pagi makan bnyak sngat..hahaha..tgok gambar nie klau tak caya..gmbar di snap sndiri bukan google yerk..haha










Sunday, November 13, 2011

Bila nak makan??

Salam semua!!


    Bila nak makan ape?kenapa tajuk macam tu?sebab nye adalah aku tak tau bila nak g makan mcD nie..sebelum nie kan entry pasal crazily craving macam2 makanan kan...kalau tak tau sila rujuk entry sebelum nie ye...pasal mcD nie dh lama dan ini adalah benda yang PALING aku nak MAKAN sngat2..sila perhatikan...capital letter tau..its mean really want it by today.kalau boleh lah kan...emmm...arghhhhhhh....


      hope sangat dapat makan sekarang jugak..hehe...mane lah boleh nak sekarang..oohh,mcm desperate giler aku nak makan mcD nie kan..hehe..tak kiralah...mmg pon..



emm...sedapnye double cheeseburger nie..nak3..



Thursday, November 10, 2011

I'm crazily craving...

Salam semua..


  Hari nie nak cerita betapa craving giler aku kat beberapa makanan (banyak kot)...kalau banyak duit dalam satu hari je nak g makan semua nie..sebab tak banyak duit kite kene g beli satu2..tapi bila nak pergi ntah...takde orang pun nak teman aku g..nak g bandar sendiri malas ok..sorang2 plak tuh..takde kawan..hehe..tengoklah gambar2 makanan yang aku CRAVING giler nie..hehe..


cheezy wedges

pizza hut 7 cheese

KFC

chicken chop

macaroons

vanilla milkshake


double cheeseburger

fettucini carbonara

oreo shake cool blog

biskut famous amos

Setelah penat search semua gambar2 tuh maka banyak jugak lah yang aku teringin nak makan nye,..kalau mcm nie banyak jugak duit aku kene keluar..hahah..masalh nye sape nak temannn...??hehe..aku pun terliur plak tengok gambar2 nie..mari kite usahakan sama2..hihi

Tuesday, November 8, 2011

Laju tak anda menaip??

Kalau nak test kepantasan anda menaip sama ada laju ke tak pergi lah dekat link ini TEST.

 Lihat dan cubalah ambik ujian ini..memang lenguh tangan lahh..hehe

Sunday, November 6, 2011

Hari Raya Aidiladha..

Salam aidiladha semua..


Hari nie raya haji aku tak balik kampung pon..leh pecaya x?hehe..pecayalah..sebab nye malas nak balik kampung..takde orang pon kat kampung.yelahh..aki dan wan aku takde..dieorang g haji 24 hb 10 haritu..dieorang pergi dengan mokde n pokde aku.bulan 12 nanti baru balik malaysia semula..semoga dieorang selamat pergi dan pulang...


   Nie entry pasal perjalanan kiteorang nak pergi hantar aki dan wan g haji..hehe..sekali dengan entry hari raya aidiladha hari nie..jadi maybe entry kali nie panjang sikit kot..rajin2 kan lah diri baca tau..hehe..


   22 hb 10 dekat kampung ade buat kenduri doa selamat sikit sempena pemergian ke tanah suci nie..aku balik kampung hari sabtu tu sampai majlis dah nak habis..sengal je..haha..semua orang dah lama ada kat kampung.nie semua gara2 perubahan fikiran saat2 akhir..ingatkan nak g terus hari ahad ke KL tpi x jd plak..sampai2 kampung ada lagi orang lah..ingat semua dah balik..ada yang tak datang lg pun..menu hari itu ialah mee kari.tak tau lah sape plak yang masak..


   23 hb 10 bngun pagi2 sebab nak gerak ramai2 atau dalam erti kata yg lain konvoi..dari temerloh nak pergi ke KL..siap2,pakai lawa2 semua dan lepas tu gerak lah..bila sampai highway semua hilang..ade yang advance ade jugak yang lambat..hahaha..tak tentu hala dah kononye nak konvoi sangat kan..destinasi?pergi rumah pokde aku dekat segambut..mmg duduk sini je sepanjang kat KL nie.ptg sampai tuh g klang dekat GM Klang..g shopping2 jerk..hehe..


   24 hb 10 bangun mcm biase maksu aku ajak g giant batu caves..nak cari barang aki dan nenek aku yang mane tak cukup lagi tuh.aku pun shopping dan sepupu2 aku yang lain..kiteorang beli coklat banyak2 nak bawak malam nie..g mane?haha..tnggu...sampai2 rumah katering dh hntar makanan..nasi arab yang sedap..fuhh..meleleh..malam tuh hantarlah aki,wan,pokde n mokde aku dekat kelana jaya.check in terakhir sebelum naik flight..kat sini lah perpisahan berlaku..sedih lah plak..sampai pukul 9 malam lebih mcm tu.siap nye semua proses pukul 12 pg lebih..smpai rumah pukul 1pg n then aku n sepupu aku tlong basuh2 pnggan n bekas2 makanan.pukul 2pg makan nasi..kebulur tau sebb dok melantak coklat je..


   25 hb 10 plan yang tak dirancang lagi sebab nye pagi2 tak nak pergi..dah nak ptg baru nak plan g mandi air terjun.last2 g dekat sungai pusu..ingat nak mandi dekat tempat yg ade swimming pool tpi tutup sbb nak cuti..jd mandi je sungai tuh..hehe..best mandi ramai2 nie..seronok woooo...ptg tuh mokcik,pkbusu,mkngah n pkItam dh baik kampung..tinggal je aku ngan kak ain kt rumah tuh.malam tuh abg ngah(sepupu aku,suami kak ain) banje makan lepas hntar bacik balik rumah dkt shah alam..hehe..


   26 hb 10 pagi2 g rumah mkjang hntar btu sungai untuk buat tungku sbb nk bersalin tak lama lg.lepas tuh balik kampung nak hntar msdare aku yg tumpang kereta aku nie..lepak2 dekat kmpung jap lpas tuh baru balik kuantan..habiss.


   Menu hari raya haji tahun nie soto.mak aku yg buat bkan aku..haha..konon2 nye ajak2 kwan2 skolah dtg tpi yg dtg sikit je..ade yg balik kg ade jgak yg ntah xtau g mane..emm..biarlah..lpas dieorg dtg rumah aku,aku ikut dyra g jalan2..hehe..g rumah die je makan2 n then balik rumah..penat plak..tpi x best sngat sbb semua xde..tak happening lngsung mcm dulu2..semua dh besar kan..hehe..


Bubye,

VIDEO CLIP Falling IN Love..