Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Friday, October 28, 2011

HORMON TAK STABIL


  • Perubahan perasaan yang tidak menentu samada didalam fasa pra-haid atau tidak
  • Selalu cepat marah – sukar mengawal perasaan
  • Cepat merubah fikiran serta perasaan
  • Menangis tanpa sebab tertentu
  • Lesu serta kurang bertenaga
  • Kemerosotan daya ingatan
  • Selalu merasa gelisah
  • Kerap pening kepala
  • Hipoglisemia atau merasa tidak menentu serta tidak bermaya dalam 1 atau 2 jam selepas makan
  • Nafsu makan yang meningkat
  • Sukar untuk menurunkan berat badan atau berat semakin meningkat dengan cepat
  • Mengalami jerawat degil
  • Mengalami ruam-ruam panas serta berpeluh pada waktu malam
  • Alopesia atau keguguran rambut
  • Hilang minat terhadap seks
  • Kulit kusam dan tidak berseri
  • Kulit berminyak
  • Hirsutisme atau peningkatan jumlah rambut halus pada tubuh badan atau wajah (misai halus)

Thursday, October 27, 2011

Confusing,in dilema..

Salam semua..




  Aku ada sesuatu nak share dengan korang semua nie..nak tau aku sekarang rasakan yang amat payah hidup sepanjang belajar kat matrix nie..aku tak tau kenapa dan secara serius nye aku nak belajar kat tempat lain..aku tak boleh catch up lah pelajaran kat sini n agak susah untuk aku..aku rasekan yang aku adalah student paling bodoh sekali..aku tak terer..tolonglahh..aku tak nak kecewakan my parents tapi dalam masa yang sama memang aku tak boleh nak carry sangat lahh..masa entry nie ditulis aku tengah final exam..serius sangat2 yang aku dapat rasa result exam aku teruk sangat2..aku tak tau nak buat macam mane dah..harapan,impian,semangat dekat sini semua dah hilang..susah nak explain kalau korang tak rase sendiri ape yang aku rase..nanti kalau dapat result teruk aku mintak maaf lahh..tu je yang mampu aku buat.aku tak boleh nak buat lebih dari itu..


       Kalau keluar dari sini aku nak pergi mane plak yerk?emm..dapat tawaran poli kos seni bina..ok ke x?menyesal dulu aku tak mintak rayuan U kalau tak mesti dapat...aku tak tau.tolonglahh..aku takut nak cakap dengan parents aku tapi aku memang tak bolehh..setiap hari aku fikirkan tentang tekanan hidup dekat sini..blog nie je salah satu tempat yang boleh aku nak luahkan perasaan..aku nak luah dekat saper lagi..kalau korang tengah baca entry nie tolong bagi idea n pendapat ok..aku hargai sangat2..thankz :-)









Friday, October 7, 2011

I'm sorry...I cant..

Assalamualaikum semua..


    Pasal ape ntah tiba2 aku punya tajuk entry agak2 sedih je nie..takde ape2 lah..sebenar nye tajuk itu luahan untuk BLOG aku nie lah..yelah..aku kurang ada masa untuk update blog pasal busy belajar lagi..jadi tiba2 rasa bersalah terhadapt blog nie..hahaha..walaupun tahun nie lagi banyak entry yang aku selalu update..
   Maaflah semua pembaca2..bukan tak nak update blog tapi kekangan masa yang menyebabkan blog ini jadi begini..hehe..tunggu aku habis belajar lah baru aku rajin sikit kottt nak update blog nie setiap hari...sekian sahaja cerita sedih ini..


p/s:bilalah nak naik earning nuffnang aku nie..tolong bagi tips skit.

Monday, October 3, 2011

All Your LOve..

Salam semua..

    Nape tajuk entry aku kali nie pasal ALL YOUR LOVE plak??hehehe..jeng,jeng,jeng...ini adalah nama tajuk album inggeris pertama idolaku..sape lagi kalau bukan datuk siti nurhaliza..dah tentu2 album inggeris pertama..tentu2 jugak aku beli..baru dapat beli hari jumaat minggu lepas..nasib baik CD tuh ade tinggal satu..tunggu aku beli lah tuh.hehe..
     Nama pun album inggeris..dalam nie ade 10 lagu inggeris yang ditulis oleh komposer dari Australia..album nie dikeluarkan oleh syarikat anak tiri datuk siti iaitu Adib.setelah mengharungi macam2 dugaan dan cabaran untuk memastikan album ini siap..akhirnya pada 26 haribulan september,album ini telah dilancarkan..sebelum pelancaran album ini,pada 22 haribulan dah ade dekat pasaran..dengar2 cerita sekarang nie tengah cetakan yang kedua pulakk..laku kottt...
nie lah cover album..lawa kann.dlam nie bnyak lagi gmbar2 datuk siti yang lawa..kalau korang smeua beli album nie sure tak rugi..