Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Friday, July 29, 2011

Cerita pada waktu pagi..

Salam semua..

   Lama giler kot aku tak update blog nie...hahaha..agak malas sebenarnye.Setiap hujung minggu aku balik je rumah tapi tak nak pon update blog.hehehe..jadi,pada waktu pagi yang agak best hari nie aku pun rasa macam nak update blog..tapi aku tak tau lah pulak nak update or cerita pasal ape.hehehe..
  Hari nie aktiviti yang padat lagi kot..jap lagi nak kena basuh kereta..lepas tuh nak g makan kenduri rasenye..kalau aku tak salah dengar lah tadi..malam pulak ada jamuan dekat kawasan perumahan rumah aku nie..makan malam sempena sambut ramadhan..cakap pasal ramadhan nie nanti aku puasa dekat matrix lah..mesti rasa lain..nampak gayanye aku tak bersahur lahh...berbuka je beli dekat bazar yang disediakan..nasib baik ada bazar kan?hehehe..


   Lagi satu leh nak aku nk promote diri?hahah..promote untuk ape?malaslah nak bagitau..malu..leh ke x erk?hehehe...