Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, June 11, 2011

An entry FOR U!

Ok...this is special entry just for all of u.korang ada nak tau pasal ape2 ke or nak tau pendapat aku ke just emel or msg me on fb or comment this entry..i will do an entry untuk persoalan2 yang korang nak tau tu..jadi jangan lepaskan peluang ye..sebulan sekali kita buat macam nie..bagus jugak kan..hehehe.. 

*tq ayeen for tell me..hahaha

Agak-agak busy lah konon..

SALAM SEMUA!!

So long since my last updated for this blog..hahaha..kesian pulak aku bila dok tengok blog nie tak de entry yang baru..rasa kesian lebih bertambah bila aku tengok tak de orang pon nak komen blog aku..bila lah agak2 nye aku dapat jadi penulis blog yang digemari orang ye..hehehe..

As of all u know kan aku dah pergi matrix.so,my time for updating blog is very limited..but i must update because all of u..hehehe..menggedik betullah aku hari nie duk speaking bagaii..hahaha..just nak tanya yang do you miss me??hahaha...