Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Sunday, April 24, 2011

Yeahh..i'm ready!

Yehaaa...aku excited terlebih sebab hari sabtu n ahad nie 30/4-1/5 2011 de Jom Heboh dekat Kuantan.Bukan xpernah pergi tapi kali nie aku nak pergi sebab aku dah plan baik2 punya nak kejar semua artis yang ada dekat Jom Heboh hari Ahad nie..hahaha...Watch Out guyss..hehehe..
  Hari sabtu tak boleh pergi sebab ada hari anugerah cemerlang dekat sekolah..i'm one of the student yang dapat anugerah.ye kot..hehe..so,pergi hari ahad..lagipun hari ahad biasanya ramai sikit artis yang ada sebab last day kan..huhu..


   Dont Worry..nanti aku akan update pasal Hari Anugerah Cemerlang dengan Jom Heboh tuh..with pictures of coz.kesian korang lama tak tengok gambar2 dalam blog aku nie selain gambar2 yang aku google..hehehe..Pack lah jadual aku weekends nie..hehehe..just wait ok u guyss...daAa..

Monday, April 18, 2011

Kerinduan itu...

Kenapa macam sayu je entry aku kali ini..sebab nye aku rasakan yang aku dari hari ke hari asyik dok ingat kat die je..apsal ye?
  First2 bile korang baca nie mesti ingat yang aku tengah frust dengan boyfren kan?bukanlahhh,..it's not the time for me to have someone special.Tak semestinya boyfren kan?boleh jd jugak this entry for kawan2,sepupu,adik beradik or kakak atau abg angkat kan??hehehe..jadi korang rasa yang mana satu aku tujukan entry ini?ce cite,ce cite...


Nampaknya aku tengok gambar die,nak tau die buat apa hari2...ntah ape2 je aku nie.buat semua tuh untuk ape xtau lahh..serius aku memang berani jika berada di alam maya...tapi untuk aku face to face tidak nmpaknye..memang nak jumpe tapi aku akan fikir banyak kali n last2 aku yang akan cancel kan segala harapan dan impian aku..hehehe..
Sebab apa aku cancel kan?dah tuh nak suruh aku jumpa ke?malau memang malu tapi macam mane nanti kalau aku pergi tiba2 tak bertegur atau bercakap??ha...tak ke rasa malu double!!last2 terus balikkk...memang aku harap hari2 yang satu hari die msg ke call ke...tak kisah lah macam mane pun tapi die "berbual dgn aku"..hehehe..melalui FB ke twitter ke..xkisahhh..semoga smeua ini jadi kenyataan..aminnn!



*please contact me..i'm not angry at all at you..

Sunday, April 10, 2011

Datuk Siti Nurhaliza-nobody else~


NOBODY ELSE tuh adelah tajuk lagu terbaru dato ct..antara lagu yang akan dimuatkan dalam album english terbarunya yang akan dikeluarkan maybe dalam pertengahan tahun nie..hehehe..nampaknya peminat2 siti yang dah mendengar sedikit lagu nie begitu tertarik dan pastinya mereka akan membeli album nie..hehehe..
   
   Bagi yang tak dengar lagi nak dengar x?nnti saya letakkan video lagu nie..tapi bukan full ye..hehehe..lagipun mana ada yang full sebab album pun tak keluar lagii..harap2 album terbaru dato ct nie nnti akan meletoppp pasaran malaysia..hehehe..first time dato ct mencuba menghasilkan album english nie..


   Yang paling penting bersedialah untuk menghadapi segala macam kritikan dan kutukan orang2 yang antiCT..hehehe..
-peace-



Saturday, April 9, 2011

Out to Town!!

Kenapa entry aku kali ini macam tak pernah g keluar bandar Kuantan je?hehehe...sebab nye hari nie g keluar naik motor dengan ayeen.bukan aku bawak..dia yang bawakk..hehehe..then g tgok cite CUN nie..memang best giler lahh..kiteorang ambik cite yang pukul 3.30..keluar dalam pukul 1.30 jadi g beli tiket kat megamall n g jalan2 dulu dekat ec mall..hehehe...lepas tuh minum2 baru gerak g mega n terus masuk panggung wayang...then,makan pastuh baliklahh..pe lagi.hehehe...     


Serius aku cakap nie yang cerita nie memang bestt...korang takkan penah berhenti gelak walupun sesaat..ade je yang kelakar..aku tengok sampai saki2 perut sebab banyak sangat ketawa..hehehe..sedih pun ada jugak bile adik remy dalam cerita nie menangis marahkan bang die tuh..lain2 memang kelakar n romantikk..xleh bla sekali scene yang paling kelakar bila faezah elai marahh..ayat2 laser beb..sedap mendengarnya..hehehe...yang lebih2 korang tengok lah sendiri ye..mana boleh cerita bnyak2..hahaha...

CONGRATS TO:

REMY ISHAK

MAYA KARIN

FAEZAH ELAI

Thursday, April 7, 2011

Adoiyaiiii...

Yeahhh..permulaan yang macam ini sebab aku sangat2 serabut hari nie..sebab ape pun aku sendiri tak tau..sudah nye tak buat2 lagi entry pasal pemenang2 ABPBH.sabar2..nanti aku buat walaupun semua orang dah tau..hahaha..ade je dalam drafts tapi malas nak siapkan lahh..hehehe..


    First sebab serabut ialah dengan masalah tawaran belajar..nak terima ke tak aku pun tak tau..


Sebab kedua ialah hari yang terlalu panas membuatkan aku jadi kurang stabil dari segi hormon dalam badan..peningkatannya membuatkan aku serabut tentang semua perkara..hahaha..lawak lah pulakk..macam doktor pun ade.huhuhu..


  Ketiga kerana aku asyik memikirkan tentang 'org itu' yang tidak memikirkan aku.hahaha..siapa?jangan r tanya..malas nak bgtau n memang tak boleh bagitau pun..korang bukan kenal..hehehe..ohh..,not my BF ok..

  Keempat aku dah tak tau sebab apa..hahaha..jadi sampai di sini sjalah entry kali ini..

Tuesday, April 5, 2011

Pemenang ABPBH 2010!!

Ha..,nmpaknyer ABPBH dah pun melabuhkan tirainya..dan setelah berteka-teki selama beberapa hari keputusan telah pun diketahui..Shaheizy Sam telah mendapat gelaran Bintang Paling Popular 2010..Berikut jugak saya berikan keputusan penuh ABPBH 2010 dan beberapa gambar2 artis pada malam itu..


Artis Baru Lelaki Popular – Shahir
Artis Baru Wanita Popular – Ana Raffali

Artis Nasyid Popular – Rabbani
Artis Komedi Lelaki Popular – Zizan
Artis Komedi Wanita Popular – Norkhiriah

Pengacara TV Lelaki Popular – Aznil Nawawi
Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana
Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail
Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana

Pelakon Filem Lelaki Popular – Shaheizy Sam
Pelakon Filem Wanita Popular – Lisa Surihani
Pelakon TV Lelaki Popular – Remy Ishak
Pelakon TV Wanita Popular – Fasha Sandha
Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular – Sixth Sense

Penyanyi Lelaki Popular – Faizal Tahir
Penyanyi Wanita Popular – Yuna

Bintang Paling Popular – Shaheizy Sam
Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Datuk Rosnani Jamil


Saturday, April 2, 2011

Debaran pemenang ABPBH

Seperti yang telah diketahui,Anugerah Bintang Popular(ABP) akan berlangsung malam ini dari Genting Highlands.Sehari sebelum ABP nie pun telah ramai artis yang dah sampai ke puncak bagi menjalani sesi latihan.huhu..excited nyer aku mengalahkan calon2 yang bertanding pulakk..kekeke..


   Walaupun ABP kali nie aku tak mengambil sebarang bahagian(maknanya tak mengundi)..kenapa?lahhh,tnyer pulak...sah2 lah sebab dato ct dah tarik diri.malas nak undi walaupun aku ade banyak lagi calon2 pilihan bagi kategori lain..tapi mood tak ada jadi tak boleh nak buat.so,just tengok n support je lah sape yang menang nanti..hehehe..


   But,buat korang semua mesti ade calon hati pilihan korang kan??so,saper calon2 nye?boleh nak tau tak?hehehe..dan yang paling aku nak tau lepas dct tarik diri saper yang bakal jadi pemenang artis wanita populaar setelah anugerah itu menjadi milik dct selama 13 tahun berturut-turut..dan bintang paling popular(dct 7 kali dah menang).hehehe..agak2 korang sape ye?ke nak tunggu esok malam je..hehehe..sengal sungguh korang semua nie..kes redha r nie kan?huhuhu..


   Tak sabar nak tengok sebab kak siti pujaan hatiku akan buat persembahan..dengar cite persembahan malam tuh nanti adalah persembahan istimewa yang tak pernah dibuat lagi dct dalam mana2 show sebelum nie..lagunya pun semua orang tak tahu..adakah lagu inggeris yang dalam album terbarunya nanti?kita tunggu..
*persembahan dct adalah persembahan yang terakhir..make sure u still watch it until it finish!hahaha..