Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Sunday, March 20, 2011

Updating..

Agak lama x update ini blog..first reason sebab cuti sekolah so,aku pun nak jugak g bercuti..pasal bercuti nie akan ada satu entry tapi nanti2 lah buat ye..kena cari idea,masa n kerajinan kalau nak buat entry tuh..hehehe..jadi,entry nie saja menulis apa yang patut je..xpanjang n tak pendek pun..
  actually,result semakin dekat nie..debar tuh ada lah jugak..kalau fikir sangat memang takkan tido malam lah..tapi aku buat tak tau je padahal dalam hati debar tahap tertinggi tau..hehehe,,.tak nak pun cerita pasal result nie..bikin hati tak tenteram je..
  Just nak tanya ape yang korang akan buat bila orang yang kita sayang(bukan pakwe) buat tak tahu je kt kita??

0 comments: