Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, March 1, 2011

Jelajah Anugerah Bintang Popular..

Lama nak buat entry nie sebab busy sikit..hehehe..

   Pada 27/2/2011 ade jelajah anugerah bintang popular(ABP) dekat Kuantan Parade..aku memang nak sangat pergi sebab ada ramai artis n tahun nie je kot free sikit..hehehe..sebenarnye aku nak jumpe Fara Fauzana dengan Lisa Surihani..itu yang paling aku minat lahh..hehehe..so,aku pergi lebih kurang pukul 2 dengan adik2 aku..ayah aku yang hantar pergi sana..
  Sampai je sana terus aku pergi cari kawan adik aku,ayeen..hehehe..sebab dah janji nak jumpe die kat situ...lepas tuh kami tunggu kat pintu masuk sebab nak tunggu bas datang..hehehe..tunggu punya tunggu akhirnya bas pun datang..kiteorang malas nak serbu depan bas tuh sebab Fara ngan Lisa tak datang naik bas..dieorang naik transport sendiri..kiteorang pun masuk dalam sebab tak nak duduk dekat belakang2..tak nampak nanti..


 Bila sesi bergambar tuh ingatkan ada lisa tapi tak de..hampa...kiteorang pergi je duduk tunggu majlis tuh start..yang jadi pengacara pada hari tuh didie alias dengan along raja lawak..memang kelakar habis lah..lepas tuh bila fara sampai,fara join sekali..hehehe..tak habis2 kiteorang gelak dengan lawak dieorang..lebih kurang pukul 4.45ptg berhenti sekejap sebab nak solat asar..masa ini bermula misi seterusnya..hehehe
  
    Masa nie aku dengan ayeen pergi dekat tepi stage sebab nak tunggu artis2 keluar..baru bleh bersua muka secara lebih dekat lagi..hahaha..lama jugaklah nak tunggu Lisa keluar..rupa2 nya masa tengah tunggu tuh die nak masuk khemah tuh n kiteorang pun jeritlah KAK LISA!KAK LISA!die pun macam terperanjat dengan jeritan excited kiteorang tadi terus die jawab YE,YE..hehehe..pastuh nak tunggu lagi dia keluar balik tapi lama..bila die keluar tuh die cakap SORRY,SORRY..mybe sebab tak dapat nak luangkan masa nak ambik gambar kott...kiteorang pun ye,ye aje cakap xper2..hehehe..then,kejar die sampai kereta lepas tuh ayeen bagi flying kiss kat die..die pun balas..hahaha...memang terperanjat masa tuh..tak sangka..hahaha..
    
   Pukul 6.45 aku nak balik dah..majlis tak habis lagi tapi sebab dah nak balik terpaksalah..agak kecewa jugak sebab tak dapat nak jumpe n salam dengan fara..huhu..sdihnyer lahh..walau apa pun tetap happy n seronok hari tuh..


nie ade klik2 sikit..


                                                   saje2 je ambik gambar kak siti nie..hahaha




                                                                       shahir..


maya karin..memang lawa

black..tengah nyanyi..


ana raffali,along dengan zizan..kalau berpacaran..hehe

Along,fara n didie alias..

Fizz Fairuz

Black n alyah

Lisa!

Shahir nyanyi dengan klon die..

4 comments:

Ayeen Ariffin said...

whoaaa..i love this entry so much yaww..HAHA

Nur Athira Izzaty said...

Hahaha..entry paling best kot...ayeen tuh sbb de lisa je.hahaha

raihanah said...

ambik gmbar banner siti . nnt jumpe siti kirim salam lahh ye

Nur Athira Izzaty said...

Hahaha..insyaallahh...