Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, February 23, 2011

Hati atau Jantung?

Hati atau jantung??Kenapa dengan entry aku kali ini yang berkaitan dengan kedua2 organ dalam badan manusia nie?hahaha...sebenarnya aku nak korang semua fikir kejap ye..selalu kalau kita sayang dekat orang kita selalu cakap 'u are always be in my heart'..betul tak?tapi pernahkah korang cakap 'u always be in my liver'?


Persoalan nye sekarang dekat jantung ke dekat hati someone yang korang semua tuh sayang sangat?huhu...heart atau ditranslatekan dalam bahasa melayu ialah jantung..bukan hati tau.Liver baru hati..hahaha..betul tak??(kalau mengikut skema jawapan yang sebenar)..


Hehehe...semua itu bukan masalah sekarang ini..heart jugak adalah hati.tapi mungkin perkataan ini digunakan untuk orang2 yang sedang dilamun cinta..dan kita selalu mendengarnya..hehehe..kan3..Jadi sekarang korang semua nak guna liver or heart terpulang kepada korang..tapi kalau guna liver rasa lain macam je..hahaha..tak sesuai kott..,


See u all soon..,

2 comments:

Anonymous said...

lntak la heart 2 jntung ke pape ke...sbuk jew...tau la frust...

Nur Athira Izzaty said...

Xde sbb aku nk frust..