Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Sunday, February 27, 2011

Datuk Siti Nurhaliza

Hari ini aku nak cerita pasal artis kesayangan aku nie..sape lagi kalau bukan Datuk Siti Nurhaliza...hehehe...actually aku minat die dari dulu lagi..sejak tahun 1996 masa mula2 dia jadi artis lagi..hahaha..kalau masa kecik tuh bila tengok ade je dct nyanyi kat tv memang orang lain takkan dapat alih channel lain lah..hehehe..sekarang pun sama jugaks..hehehe..


   Masa kecik2 dulu aku berangan nak rambut macam dct lahh..nak beli baju sama macam dct,macam2 lagilah..hehehe..bila dct nyanyi je aku nyanyi sekali..kadang2 kena marah sebab orang nak dengar dct nyanyi bukan aku..hahaha..


Sekarang bila dah besar aku tetap dengan minat yang sama kat dct..xpernah berubah sikit pun..selalu aku harap nak jumpe die..hehehe..tahun nie mungkin kurang best sebab dct dah tak masuk lagi dalam ABPBH tapi walau macam manepun saya dan semua peminat2 dct khususnya Sitizoners sentiasa menyokong..


Go Kak Siti..
Nie ader link FB n twitter kak siti yang betul..boleh like n follow..
Facebook siti nurhaliza  Twitter siti nurhaliza

3 comments:

Ahmad Hafiz Ahamad Hairi said...

Great, 1 Siti Nurhaliza 1 Sitizone!

Nur Athira Izzaty said...

Hahaha...betul2..panas terik hujan badai kita lalui bersama.

aku punya suka said...

nnti jumpelah kalau ade rezeki ye..
d0k kL ke..tak p0n serbu umah die kat pahang time raya..haha