Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Sunday, February 27, 2011

Datuk Siti Nurhaliza

Hari ini aku nak cerita pasal artis kesayangan aku nie..sape lagi kalau bukan Datuk Siti Nurhaliza...hehehe...actually aku minat die dari dulu lagi..sejak tahun 1996 masa mula2 dia jadi artis lagi..hahaha..kalau masa kecik tuh bila tengok ade je dct nyanyi kat tv memang orang lain takkan dapat alih channel lain lah..hehehe..sekarang pun sama jugaks..hehehe..


   Masa kecik2 dulu aku berangan nak rambut macam dct lahh..nak beli baju sama macam dct,macam2 lagilah..hehehe..bila dct nyanyi je aku nyanyi sekali..kadang2 kena marah sebab orang nak dengar dct nyanyi bukan aku..hahaha..


Sekarang bila dah besar aku tetap dengan minat yang sama kat dct..xpernah berubah sikit pun..selalu aku harap nak jumpe die..hehehe..tahun nie mungkin kurang best sebab dct dah tak masuk lagi dalam ABPBH tapi walau macam manepun saya dan semua peminat2 dct khususnya Sitizoners sentiasa menyokong..


Go Kak Siti..
Nie ader link FB n twitter kak siti yang betul..boleh like n follow..
Facebook siti nurhaliza  Twitter siti nurhaliza

Saturday, February 26, 2011

MY ONE LOOK

MY ONE LOOK
Ok..bagi sesiapa yang berminat untuk membeli tudung,t-shirt muslimah atau ingin menempah jahitan manik pada baju kurung boleh view page ini.Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan admin page ini..

Wednesday, February 23, 2011

Hati atau Jantung?

Hati atau jantung??Kenapa dengan entry aku kali ini yang berkaitan dengan kedua2 organ dalam badan manusia nie?hahaha...sebenarnya aku nak korang semua fikir kejap ye..selalu kalau kita sayang dekat orang kita selalu cakap 'u are always be in my heart'..betul tak?tapi pernahkah korang cakap 'u always be in my liver'?


Persoalan nye sekarang dekat jantung ke dekat hati someone yang korang semua tuh sayang sangat?huhu...heart atau ditranslatekan dalam bahasa melayu ialah jantung..bukan hati tau.Liver baru hati..hahaha..betul tak??(kalau mengikut skema jawapan yang sebenar)..


Hehehe...semua itu bukan masalah sekarang ini..heart jugak adalah hati.tapi mungkin perkataan ini digunakan untuk orang2 yang sedang dilamun cinta..dan kita selalu mendengarnya..hehehe..kan3..Jadi sekarang korang semua nak guna liver or heart terpulang kepada korang..tapi kalau guna liver rasa lain macam je..hahaha..tak sesuai kott..,


See u all soon..,

Sunday, February 20, 2011

Hari Hampir Bermakna..

Hahahaha...semalam 20/2/2011 adalah birthday aku yg ke 18 tahun..huhu..dah matang pun den nie..hehehe..
Semalam juga aku pergi keluar bandar..bandar mana??kuantan lah..mana lagi..hahaha,,pergi jumpa my ex-teacher kat megamall then kiteorang pergi makan kat McDonalds..Lepas tuh pergi window shopping satu megamall tu..hahaha..


Habis window shopping aku n Intan beli aiskrim..makan Mcflurry Oreo dan teruskan perjalanan daripada megamall pergi ke East Coast Mall(ECM).Nak tau kiteorang g buat ape??pergi window shopping jugak tau..hahaha..


Dalam ECM tuh ada artis datang tapi bukan artis yang aku minat..hahaha..so,aku jalan-jalan je dengan intan kat dalam tu..beberapa kali juga pusing..pergi jumpa kawan aku yang kerja kat parkson ECM tuh lahh..gosip2 pastuh beli makanan kemudian kiteorang balik..hahaha


Aku dapat banyak wish birthday dari kawan-kawan kat FB n Twitter aku..thanks all of u.hehehe.
Tapi!!jeng,jeng,jeng...yang paling tak sangka ialah emm..kejap2.malam itu budak yang bernama ayeen telah suruh aku bagitau dato ct yang birthday aku haritu..die nak test r samada dato ct balas@wish ke tak aku.huhu..


Jadi,selepas balik dari bandar,aku pun tak lah online sebab penat n de hal2 lain..hehehe..pagi tadi bila aku bukak twitter aku aku tengok ramai wish aku..lahhh...macam mane dieorang tau nie..rupa-rupanya ade tweet dari Dato CT tau..meh nak ulang lagi...DATO CT wish birthday aku..hahaha...tak sangka pulak..bila baca tweet tuh terus rasa macam nak melompat tinggi2..tak pun rasa nak menjerit..hahaha.Nak pengsan pun ada kerana terlalu suka..wahahahaha...






Begitulah ceritanya...,huhu..sejak hari ini aku akan cuba rajin nak tulis blog tau.

Friday, February 18, 2011

Tak tahu digambarkan

Hari ini tiba-tiba aku rasa perasaan yang bercampur baur..,sedih,kesal dan terasa begitu BODOH!
Apa yang sebenarnya aku tunggu lagi walaupun hakikat yang pasti perkara tersebut tak pernah akan berlaku...tolong terima kenyataan ye diriku ini..Sedar dulu..

Argghhhhh...aku terasa macam nak menjerit je hari ini..kalau boleh nak je aku meraung sekuat hati.Biar semua orang dengar luahan perasaan aku ini..Korang semua rasa boleh tak kalau aku nak buat sesuatu yang menyakitkan aku sebagai pengajaran?saat ini memang rasa macam nak ambik pisau dan toreh--toreh je diri nie..,oh nooo..,

Susah untuk aku buang segala perasaan ini..kalau lah dia baca memang satu kebanggaan kepada aku kerana sudi memberikan sedikit perhatiannya kepadaku..,aku ini gila attention ke ape??oohh...whatever..,pedulikan semua tu..memang aku sengallll..,