Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Tuesday, January 11, 2011

PERASAAN ITU

Apa yang korang semua rasa apabila korang suka seseorang tapi die x suke korang?korang sentiasa harapkan yang dia akan terima korang lebih dari seorang kawan tapi korang juga tak mampu nak paksa die?

Beribu kali cuba nak lupakan dia pun tak boleh sebab dia sentiasa cari dan nanti diri sendiri yang terseksa...,

CINTA..
bahagia-mungkin lama mungkin sekejap...ikut takdir..
terseksa-selagi perasaan cinta itu hadir dalam diri..selagi itu ianya ada..,
masa-akan lebih banyak dihabiskan untuk berangan..hahaha..
kredit telefon-seminggu boleh lah sampai rm10 kot...hehehe..,

tapi aku mungkin takkan membazir macam tuh..hahaha..,sengal kan??

Monday, January 3, 2011

Masa..,

Nak update blog nie bukan senang...yang pling diperlukan ialah masa...emmm...bnde tuh yang aku susah sngat nak cari sekarang nie...hehehe..,

Kepada pembaca2 blog CTZ zone nie...tunggu je lah nnti yerk...bila tiba masa nnti akanku update blog nie dengan lbih kerap lagi..,
Bubye..,