Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Friday, June 12, 2009

MeNjElMaLaH NaNtI...

Dh lme aku x update blog aku nie....haritu aku blik kg dri hri ahad smpai hri isnin (31/5-8/6).bkan nye ape duk kt kg tu coz mksdare aku kwin...mule2 tu boring coz xrmai yg blik tpi ble dh nk dkat hri knduri rmai yg blik mmang happening hbis r..mcam2 yg aku kne wt kt kg coz aku n cousin aku,yoi je yg blik.kteorg kne r tlong skit2...

Aku xbleh nk cte bnyak2 nnti xde plak cte 4 next entry aku yg akn aku critekan nnti...hrap2 korang sbar je r yerk??pic2 nye pun aku xdpat lg...so kne r tnggu aku dpat pic2 wedding tu pastu bru aku bleh wt entry nye...hehehe....

Yg mse mule2 aku duk kt kg tu aku g jlan2 stu kg ngan spupu2 aku...best r jgak...pastu blik rmah tu je r kje aku...Xde kje len dh...

Entry nnti aku critekan lbih lnjut...
See u...

0 comments: