Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Saturday, June 20, 2009

EnGlIsH,MaTh n sCiEnCe FeSt 2009...

Hari khamis hritu spatutnye yg g kt FEST nie juz 2 org from kelas aku...tpi tbe2 ckgu dpat call dri mne ntah yg dieorg nk 20 org...so,ckgu ambik r bdak2 klas aku...kelas aku kn cume ada 18 orang jerk tpi td juz 15 org je yg g so,ambik bdak klas sbelah slebihnye...hehehe....kteorg bertolak kul 9.30 dri skolah coz nk smpai sne kul 10...pagi tau.kteorg naik van n yg lebih2 tu naik kereta ckgu...huhuhu...memng kecoh r ble aku bertemu ngan geng2 aku...dah r duk blakang skali...dri naik van smpai sne bsing jerk aku n the geng...hahaha...smpai abg yg bwak van tu pun kdang2 join jgak kteorg gelak..sbelum terlupe kteorg g FEST nie kt Taman Pertanian Jubli Perak,Indera Mahkota...

Smpai jerk kt sne kteorg tnggu org len tpi xde...kteorg trun kt hjung FEST tu...bdak2 lain trun kt gate....pnat tnggu dieorg...smbil tu...klik2 dlu...




Kt tempat tu de kolam nie....kolam penternakkan ikan haruan...hehehe...

Pic2 kebosanan....


Kwan2 aku tgah tnggu bdak laki...aku kt kolam...hehehe...tepi bukan kt dalam...

Dah boring korang...aku pun sme...


Fizahhh....nk jgak gmbar die....



Mse nie tgah jlan nk cri bdak laki....dieorg nie kawat plak....poyo2...
Pastu kteorg ambik pasport...alahh...juz kertas kuning n then ade kotak2 kosong untuk ltak cop...kt stu de lbih kurang 40 booth yg psal english,math or science..kteorg kne g wt aktiviti n then dpat r cop...rmai org sgat mse tu...aku juz dpat 14 cop je...klau 20 cop bleh dpat sjil...tpi xpe...just for fun...hehehe....Kteorg blik kul 2 tpi before kul 2 tu rmai dh ttup booth so,kteorg g beli mkanan n naik van....trus blik....pnat....hehehe....


DITULIS OLEH:
ATHIRA

Tuesday, June 16, 2009

McAm2...pNaT TaU!!




MAJALAH!!


Aku telah dlantik mnjadi AJK sdang redaksi mjalah skolah aku...mmg aku nk sgat jd one of the gang.Rmai yg jd AJK tu bdak2 dri klas aku...mnggu nie je aku kne mule mnjlankan tugas aku start dri sesi fotografi...aku kne g cri ckgu,plajar untuk suruh trun yg sesi fotografi dh nk start...bkan sume nk dgar kdang2 mlas dh aku nk lyan dieorg...klau xnak ambk gmbar xpyah r nk trun...xkan nk paksa2 plak...Smalam smooth jerk sesi fotografi untuk klas2 tpi td untuk kelab n persatuan cm de huru-hara skit...tpi xpe...at least aku dpat msuk bnyak pic2 untuk mjalah nnti coz klau xde org nk ambik gmbar muke aku jgak yg kne msuk nye?huhuhuhu....
Hrap2 hri2 sterusnye xde msalah yg berlaku...mmg pnat sgt jd AJK nie...kne round stu skolah...bkannye kcik skolah aku tu bsar r jgak...naik tngga tu dh mmg wjib r untuk aku smpai kaki pun dh ltih.aku lngsung xmsuk kelas stu hri...kelas aku tu cuma ada 18 org jerk...hmpir sparuh jgak r yg jd AJK nye.ksian org len msti boring duk dlan klas tuh.hehehe...hri2 cm nie bleh krus aku.hehehehe....tpi yg pnting aku enjoy wt kje2 tuh...nie je r yg aku bleh wt untk skolah aku..


SKETSA!!

Sbenarnye hri nie ade prtandingan sketsa untuk plih spe yg dpat msuk untuk wt prsembhan mse hri koperasi 24 hribulan nnti...sbenarnye kteorg dh tau psal nie sbelum cuti lg tpi xprepare pe2 pun juz cm2 tu je.Bdak2 klas aku,klas 4 sains,ingatkan cm mlas jerk nk msuk sketsa tu tpi dh klas pertama klau xmsuk t mlu je ngan kelas2 lain...lgpun our teacher suh jgak kteorg msuk...smalam ptg bru kteorg practise.tu pun juz sejam n x r serius sgat.lbih2 lg bdak lki...skit hti dbuatnye...pg td kteorg smpat jgak practise tpi xlma r sbb msing2 bnyak kje len nk kne wt jgak..kteorg pun juz redha je r...ape2 kputusan terserah...
Tepat 1.30 prtandingan tu nk mule dh so,kteorg dgan prasaan debar nye wt jerk mke slamber...hehehe.nsib bek klas kteorg dpat wt persmbhan no 5 so xpe r...de 6 klas jerk yg msuk...bdak2 form 1 n form 4 jerk yg msuk.form 3 n 5 xbleh coz dieorg kn nk exam...huhuhu...mse persembhan tuh kteorg try to do our best...ble tbe nk umumkan pmenang...hehehe
Dgan muke yg nervous kteorg rse cm xmenang jerk coz cm xde pe2 yg berlaku...tpiiiiii.......kteorg berjya dpat tmpat ke-2.hahaha......happy sgat2 coz xprepare sgat tpi berjaya msuk n then mulai sok rsenye kteorg kne practise untuk prsembhan mse hri koperasi nnti...bertmbah r pnat aku...huhuhu...

*Entry kli nie xde pic coz sumenye berlaku kt skolah...xbleh nk bwak kmera...huhuhu..

Friday, June 12, 2009

MeNjElMaLaH NaNtI...

Dh lme aku x update blog aku nie....haritu aku blik kg dri hri ahad smpai hri isnin (31/5-8/6).bkan nye ape duk kt kg tu coz mksdare aku kwin...mule2 tu boring coz xrmai yg blik tpi ble dh nk dkat hri knduri rmai yg blik mmang happening hbis r..mcam2 yg aku kne wt kt kg coz aku n cousin aku,yoi je yg blik.kteorg kne r tlong skit2...

Aku xbleh nk cte bnyak2 nnti xde plak cte 4 next entry aku yg akn aku critekan nnti...hrap2 korang sbar je r yerk??pic2 nye pun aku xdpat lg...so kne r tnggu aku dpat pic2 wedding tu pastu bru aku bleh wt entry nye...hehehe....

Yg mse mule2 aku duk kt kg tu aku g jlan2 stu kg ngan spupu2 aku...best r jgak...pastu blik rmah tu je r kje aku...Xde kje len dh...

Entry nnti aku critekan lbih lnjut...
See u...