Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Thursday, October 15, 2009

Sesuci lebaran..

Bkan nak cerita pasal lagu dato ct tapi aku nak cerita pasal raya harituh...sorry sngat2 klau wt entry nie lmbat...nk wt cm ne...mse x menginzinkan..

----------------------------------------------------------------------

TEMERLOH

Sehari sebelum rye tuh aku balik kmpung..thun nie semua balik jd memang meriah..happening bkan main rumah aki aku tuh...kecoh,gamat..memang kalah jom heboh...huhuhu..aku memng suke bile semua blik nie...bleh ngumpat,gosip..mcam2 lg..malam raya tuh kami main mercun,bunga api...memang syok habis...siap main lawan dengan jiran kt kampung lagi..


tengah main bunga api n mercun..

Pagi raya tuh macam biase memang kena bangun awal2 pagi..tapi aku bangun tak r pagi sangat..penat sebab malam tuh aku tido lambat dengan sepupu aku...pagi tuh antara menu yang ada ialah nasi hujan panas,nasi himpit n kuah kacang,lontong n ketupat..banyak??memang banyak tapi tu pun boleh xcukup tau...ye r makan untuk 50 orang..lepas kaum2 lelaki balik sembahyang raya seperti biasa pada pagi raya tuh kami bersalam-salaman dan bermaaf-maafan...dapat duit raya jugak tau...huhuhu..petang tuh kami pergi beraya kat rumah sedara-mara yang rapat2 je...hehehehe...


Budak2 kecik nie pagi2 dh siap..


Family aku..


Antara sepupu2 aku..


Rombongan nak g beraya..

Raya kedua tuh baru kami pergi berjalan2 keluar kampung pergi beraya...tapi tak banyak rumah pun yang kami pergi sebab masa xde..menu raya kedua nie pulak kami semua makan mi bandung..makanan sampingan lain pun ade...kuih raye banyak ada tapi ade satu kuih yang sedap tuh aku ngan maksu aku habiskan...hahahaha...
Raya ketiga semua dah nak balik...my family nak balik kampung belah ayah aku pulak kat johor..

---------------------------------------------------------------------------

JOHOR

Sampai kat johor ade saudara mara yang lain..masa mula2 sampai tuh memang aku penat sangat so xde mood nak cakap or layan orang...bila esoknya baru aku layan...huhuhu...malam tuh memang ade banyak mercun n bunga api...apalagi aku main je r...sampai habis...esoknya pegi raye kat rumah2 yang selalu kami g beraya n then kami duk kat johor 3 hari 2 malam jerk..pastuh balik rumah..







---------------------------------------------------------------------------
KUANTAN

Hari sabtu,raya ke 8 kalau xsalah aku,mak aku buat open house...bukan besar-besaran pun..juz ajak jiran2 n kawan2 rapat je...raya tahun nie macam best je sebab banyak open house yang ada n semua aku pergi..entry untuk open2 house lain pulak...hehehehe..

Friday, September 25, 2009

MajLiS kHatAM aL-qUraN

Hari khamis,sebelum cuti skolah harituh sekolah aku de wt majlis khatam Al-quran....aku msuk sbb tuh aku tulis entry psal tuh...huhuhu..sebab kamera aku dah de so mcam2 gmbar aku ambik mse kt skolah hri tu..kwan2 aku pun semua nye giler kamera...tapi xsemua pic r aku masukkan kt sni..
Pagi2 lagi dah bersiap..pakai bju kurung trus dri rumah...tpi satu je cm xbetul skit...gambar aku xde pun...aku juz ambik gmbar org je...huhuhu...




Aku bg dieorg kamera nie yg dieorg wt rupanya...huhuhu..



Dua dri kiri yg kt depan tuh aku..
Lepas siap tuh pngetua bg ucapan...lpas tuh dpat paper bag...huhuhu...duit raya pun dpat jgak...hahahahaha...then salam2 ngan cikgu,kemas kelas pastuh balik..

Thursday, September 10, 2009

SeKoLAh,MaSaLah n PeNgAWaS...

Minggu nie kt skolah..sperti biasa aku nmpak cm x bz tpi aku bz...huhuhu...last month aku jd calon pengawas..ambik ujian n ukur blazer..mnggu lepas n smpai raya nie aku dlam proses mnjadi pengawas percubaan..td aku dh dpat name tag pengawas percubaan..mse rehat aku kene bertugas tapi dlam bulan puasa nie aku masuk tadarus al-Quran jd aku dikecualikan bertugas...mse rehat jerk kene g ngaji kt surau sekolah..next week de majlis tadarus tuh..
Last friday de msalah skit berlaku..xnak r cte pe die...nnti tkut mengaibkan org plak..ckup r sekadar tau de msalah n bkan aku pnyebabnya tpi aku yg rse bersalah lbih2..org yg wt slah tuh xde prasaan ke?x reti2 nak mntak maaf...klau stakat sesama pelajar xpe nie lbih lg tau...mmg tengah geram nie..
Entry kali nie aku xletak gmbar r sebab aku x klik n xtau pun nk letak pic pe..huhuhu...
Enjoy..

Wednesday, August 26, 2009

AkU MAsAk....

Bile cuti skolah jerk mak aku confirm xde...so,aku yang kne msak...mne mak aku g??blajar kt klantan...huhuhu...nsib bek r aku reti msak...tpi sedap ke??huhuhu..Tahun nie first day puasa tpi my mom xde....so aku yg kne msak...aku msak je r pe yg ptut...bergantung pde pe yg ade...

Hahahahahaha....



Antara lauk2 yg aku msak..
1.Udang masak merah
2.Sayur campur
3,Ikan goreng...

Hahahahahaha...tu je r...

KurSuS MemaNdU..

Hari jumaat yang lepas (21/8/09) tarikh yg sme ngan anniversary dato ct aku n bdak2 skolah aku,khas untk form 4 n 5 jerk de kursus memandu...sbelum tuh spe2 yg nk ambik lesen nie kne byar 20 dulu....harga istimewa tau...untuk ambik lesen motor bukan kereta...huhuhu...blum ckup umur lagi r nak ambik lesen kereta...pagi tuh dtg skolah macam bese kt skolah...then,kteorg g kt tempat tuh naik bas...de dua bas...satu 4 girls n satu lg 4 boys..

Suprise jgak r aku rse coz aku pun xtau tempat kursus tuh yg sbenarnye...rupe2 nye kt indera mahkota...de dean pe ntah kt stu...lupe dah plak...smpai2 jerk kteorg daftar n mula r sesi kursus tuh..lbih kurang kul 9 lebih mse tuh...dlam kul 10.30 tuh rehat mnum pagi...yg pling aku suke skali r...coz free..hahahahaha....



Dalam dewan tuh...



Xde kje mse nie..dlam toilet..huhuhu..


Kursus tuh hbis lbih kurang kul 5 ke 6 ntah...lpas tuh blik....dlam bas tuh sebab dh terlalu tension duk lme dlam dewan tuh kteorg suh pkcik bas tuh psang radio n nyanyi rmai2...bse r ble pmpuan2 duk dlam satu bas mmg kecoh...nsib bek pkcik tuh sporting...kteorg nyanyi r...wt lwak r...sbb aku duk blakang skali mcm2 kteorg buat...huhuhu...aku je yg bwak kamera so sume suh aku ambik gmbar dieorg....mcam2 pose de...aku pun bosan sbenarnye....


Nk dkat kul 7 mlam tuh smpai r kt skolah....mse nk blik...pnat tau....


OK BYE..

Friday, August 7, 2009

KeNdUrI BEsAr NyE...

Wlaupun mlam tuh aku tdo lmbat n pg tuh kne bgun awal....tpi xrse ngantuk tpi aku pnat....hehehehe...awal2 aku kne bgun n nk bersiap2...sbb spupu2 aku rmai tau...almost 30 org....sume nk bersiap,mandi lg...makeup lg...hahahaha....spe yg jd mngsa?k.ain jgak...die je r kne makeup2 kn kteorg...nk suh mksu aku die bz makeup pngantin...hri nie sume family pkai bju sme je...wrne n corak untk pmpuan...laki pkai t-shirt...pngantin pkai wrne mrah n family2 pkai wrne maroon...

Lmbat aku nk tnggu gliran aku makeup2...kt bwah tu rmai dh mrah aku...tpi aku wt dont know jerk...hehehe...sori erk sume..lpas tu aku kne jd fotograph...pgang kmera mksu aku n snap2 pic ape2 yg mnarik...mcam2 pic aku ambk sbenarnye...hehehehe...psal pper bag tu kn aku handle tpi aku dpat nk tlong korng coz aku bz...korg xtau yg aku kne angkat hntran ssun kt dpan,bsuh buah2 n angkat lauk pngantin...pnat tau...ambik gmbar lg...bz gler mse tuh...



Gmbar hantaran dri pihak prempuan n laki..




pose2 pngantin




Jge paper bag tuh..



Pnat sgat mse nie...tumpang pelamin pngantin...hehehehe..


Sume family...tpi de yg xde tuh...



Spupu2 aku..

Smpai tuh je r cte aku untuk wedding nie...xtau dh nk tulis pe....tq kerana sudi mmbaca....

Friday, July 17, 2009

AkAd nIkAh!!

JUMAAT(5/6/09)


Stelah sumenye blik kt kg.hri nie yg pling pnting skali..hri nie jgak mak n ayah aku blik kg..bkan ape mak aku time cuti skolah blajar kt kelantan tuh..tu yg blik hri jumaat nye...pagi2 tuh aku,amy,yoi,era n k.ain mndi awal2...bkan nye pe kteorg kne wt paper beg...bnyak tuh xpyah ckap r...mmg pnat...almost 900 beg de kt stu...dh siap msuk mkanan dlam beg tuh telur xde lg...xrebus lg...Lpas tuh dtg plak spupu2 aku yg kcik2 (12 thun ke bwah) nk tlong jgak konon nye..wt srabut kt stu je..beg tuh kteorg x wt kt rmah aki aku coz xmuat dh...ngan pelaminnye lg...kteorg wt kt rmah sbelah..sdare jgak r..aku pnggil die aki andak...ank die sorg je..kteorg wt kje2 tuh kt dpan..


Ptg tu klau xslap org psang karaoke...mmg syok r nk nyanyi...awl2 aku dh booking..hehehe...Time mkan aku n the group blik jap mkan...then smbung kje blik..cm tuh je r smpai mlam...mlam tu org nk akad nikah..kt rmah je...so,nk dkat kul 7 tuh kteorg blik rmah mandi2 n bersiap...mak aku n mak2 sdare aku duk kt dapur je...hidang2kan mkanan..aku org penting so,aku kne bersiap..bse r kne jdi 'dayang'..hahahaha...



Aksi n gelagat orang kt dapur n pengantin..


Tgah prepare mkanan..





Mokcik aku n maksu yg kt blakang tuh..





Ntah spe ambik gmbar aku tgah ckap ngan k.ain nie..



Lepas tu tnggu pnye tnggu pngantin laki nk smpai tuh aku,amy,yoi,era n k.ain duk kt dpan...nk ready2...kteorang nnti kne bwak cincin g kt dpan mse nk srungkan tuh nnti...lme jgak r tnggu...smbil2 tuh pose2 n borak2 ngan k.ain...pngantin lme nk siap...bse r kan...msti nk nmpk cntik..lpas tuh aku ble dh nk srungkan cincin tuh kteorg pun g r kt dpan..bwak dulang yg de cincin untk dsrungkan ke jri pngantin lki..Kteorg kne duduk kt dpan plamin dri mule smpai hbis akad nikah tuh...lpas dh slesai tuh sume org mnjamu slera....




Aku,amy,nabila n era...yoi xnk ambk gmbar..



Pengantin pose..





Nasi n lauk...


Lepas siap mjlis akad nikah tuh...kteorg sume tkar bju n aku n k.ain g mkan...lpar tau tnggu lme2 kt stu...lpas tuh aku,k.ain n yoi g r kt rmah aki andak tu nk smbung wt paper bag tuh...era,amy n kak ada kne wt bunga telur.mlam tuh de karaoke...org rmai kt luar msak2 tpi yg xbest nye kteorg xdpat pun nk karaoke.de bdak2 laki kg yg sbuk kraoke...suara xbest n mnyakitkan hti...sume makcik2 tgah msak tuh bngang jerk..aku pun bengang jgak r coz xdpat nk karaoke...sbnarnye aku yg suh sewa kraoke tuh sbb nk nyanyi...hehehehe...nk dkat kul 1 pg jgak r siap sume kje2 aku tuh...kak ada,era n amy pun dtag tlong coz kje diorg dh siap...mmg pnat lah...aku xhbis2 nk bengang coz dri td tnggu xdpat nk nyanyi...aku mntak elok2 mic tpi dieorg xnk bg...last2 ayah aku mrah dieorg n then dieorg bla cm tuh jerk...aku dri nk tdo dh bring dh nie trus bgun g nyanyi n sume spupu2 aku trun nk join skali...smpai kul 4 pg jgak r kraoke nye...then,bru aku tdo...

-bersambung-









Wednesday, July 15, 2009

WeDdInG My aUnT..(6/6/09)

Sebenarnye dh lme wedding nie...tpi entry nie bru nk de...bkan ape...bz ngan hmwork lg...pic2 nye plak ssah nk dpat...bru dpat hritu...so,bru r wt entry nye...hehehehe...spe2 yg tnggu lme tuh jgan r mrah k??
Sbenarnye aku blik kg sminggu sbelum wedding tu start...cuti skolah kn boring duk kt rmah..tu yg blik tuh..Mse tuh mkjang aku de kt kg..Klau blik awal tuh kne r tlong...sperti biasa r...aku,adk aku amy n adk aku yg laki..ijam..spupu aku plak yg blik hritu nme die Yoi..
Oleh kerana weddding nie yg last skali coz nie je mksdare aku yg last...aku pnggil die Mokcik..juru mekap die??mk sdare aku jgak...maksu.jadual aku sbelum wedding tuh xpyah r nk cte...cm bse2 jerk...tlong pe yg ptut...yg pnting nye....bce r yerk??

KHAMIS(4/6/09)

Hri rabu smalam tuh rmai jgak r yg blik..mkndak aku,makngah n maksu aku..bru beberapa family je yg blik...adk bradik mak aku sume nye 10 org..Mse hri khamis ptg tuh orang psang khemah n wt penanggah...ape tuh??tempat yg agak tnggi jgak r untuk org msak...hehehe...pic nye xde r plak..
Ptg tu aku,amy n yoi kne g cri daun inai...sbenarnye bkan cri sgat pun...g ambik je kt rmah org..tpi xbnyak dh inai tuh so,xdpat r aku nk pkai skali...smentara dlam hti aku mse tuh tgah tnggu k.ain blik...lme gler xjmpe die..die tu spupu ipar aku.lme jgak aku tnggu xsmpai2 pun..lpas cri inai dh maghrib jd blik tuh asingkan daun inai ngan btang nye...yelah xkan nk tmbuk inai ngan btang skali..tpi aku xwt pun...mlas...aku g r mndi..
Mlam tu sbbkan terlalu boring n sbb rmai sgat org dlam rmah..aku lepak kt khemah luar ngan spupu aku nabila...dh r aku pkai bju htam...nyamuk bnyak plak..byangkan r..tgah syok2 lepak spupu aku cri aku...at last rmai yg lepak skali ngan kteorg..
Lpas tu amy,yoi,era n nabila kne g tmbuk inai...aku xwt pun...xtau npe hritu aku mlas sgat..aku lepak sorg2 jerk kt tngga...hehehe...lyan prasaan..lme tuh dlam kul 10.30 smpai jgak k.ain...dieorg dtang dri k.l...ske gler aku...mlompat dri tngga tu...hehehe...smpai mkan pun lpe...
Mlam tuh borak2 ngan k.ain n tdo...

-BERSAMBUNG-



Saturday, June 20, 2009

EnGlIsH,MaTh n sCiEnCe FeSt 2009...

Hari khamis hritu spatutnye yg g kt FEST nie juz 2 org from kelas aku...tpi tbe2 ckgu dpat call dri mne ntah yg dieorg nk 20 org...so,ckgu ambik r bdak2 klas aku...kelas aku kn cume ada 18 orang jerk tpi td juz 15 org je yg g so,ambik bdak klas sbelah slebihnye...hehehe....kteorg bertolak kul 9.30 dri skolah coz nk smpai sne kul 10...pagi tau.kteorg naik van n yg lebih2 tu naik kereta ckgu...huhuhu...memng kecoh r ble aku bertemu ngan geng2 aku...dah r duk blakang skali...dri naik van smpai sne bsing jerk aku n the geng...hahaha...smpai abg yg bwak van tu pun kdang2 join jgak kteorg gelak..sbelum terlupe kteorg g FEST nie kt Taman Pertanian Jubli Perak,Indera Mahkota...

Smpai jerk kt sne kteorg tnggu org len tpi xde...kteorg trun kt hjung FEST tu...bdak2 lain trun kt gate....pnat tnggu dieorg...smbil tu...klik2 dlu...




Kt tempat tu de kolam nie....kolam penternakkan ikan haruan...hehehe...

Pic2 kebosanan....


Kwan2 aku tgah tnggu bdak laki...aku kt kolam...hehehe...tepi bukan kt dalam...

Dah boring korang...aku pun sme...


Fizahhh....nk jgak gmbar die....



Mse nie tgah jlan nk cri bdak laki....dieorg nie kawat plak....poyo2...
Pastu kteorg ambik pasport...alahh...juz kertas kuning n then ade kotak2 kosong untuk ltak cop...kt stu de lbih kurang 40 booth yg psal english,math or science..kteorg kne g wt aktiviti n then dpat r cop...rmai org sgat mse tu...aku juz dpat 14 cop je...klau 20 cop bleh dpat sjil...tpi xpe...just for fun...hehehe....Kteorg blik kul 2 tpi before kul 2 tu rmai dh ttup booth so,kteorg g beli mkanan n naik van....trus blik....pnat....hehehe....


DITULIS OLEH:
ATHIRA

Tuesday, June 16, 2009

McAm2...pNaT TaU!!




MAJALAH!!


Aku telah dlantik mnjadi AJK sdang redaksi mjalah skolah aku...mmg aku nk sgat jd one of the gang.Rmai yg jd AJK tu bdak2 dri klas aku...mnggu nie je aku kne mule mnjlankan tugas aku start dri sesi fotografi...aku kne g cri ckgu,plajar untuk suruh trun yg sesi fotografi dh nk start...bkan sume nk dgar kdang2 mlas dh aku nk lyan dieorg...klau xnak ambk gmbar xpyah r nk trun...xkan nk paksa2 plak...Smalam smooth jerk sesi fotografi untuk klas2 tpi td untuk kelab n persatuan cm de huru-hara skit...tpi xpe...at least aku dpat msuk bnyak pic2 untuk mjalah nnti coz klau xde org nk ambik gmbar muke aku jgak yg kne msuk nye?huhuhuhu....
Hrap2 hri2 sterusnye xde msalah yg berlaku...mmg pnat sgt jd AJK nie...kne round stu skolah...bkannye kcik skolah aku tu bsar r jgak...naik tngga tu dh mmg wjib r untuk aku smpai kaki pun dh ltih.aku lngsung xmsuk kelas stu hri...kelas aku tu cuma ada 18 org jerk...hmpir sparuh jgak r yg jd AJK nye.ksian org len msti boring duk dlan klas tuh.hehehe...hri2 cm nie bleh krus aku.hehehehe....tpi yg pnting aku enjoy wt kje2 tuh...nie je r yg aku bleh wt untk skolah aku..


SKETSA!!

Sbenarnye hri nie ade prtandingan sketsa untuk plih spe yg dpat msuk untuk wt prsembhan mse hri koperasi 24 hribulan nnti...sbenarnye kteorg dh tau psal nie sbelum cuti lg tpi xprepare pe2 pun juz cm2 tu je.Bdak2 klas aku,klas 4 sains,ingatkan cm mlas jerk nk msuk sketsa tu tpi dh klas pertama klau xmsuk t mlu je ngan kelas2 lain...lgpun our teacher suh jgak kteorg msuk...smalam ptg bru kteorg practise.tu pun juz sejam n x r serius sgat.lbih2 lg bdak lki...skit hti dbuatnye...pg td kteorg smpat jgak practise tpi xlma r sbb msing2 bnyak kje len nk kne wt jgak..kteorg pun juz redha je r...ape2 kputusan terserah...
Tepat 1.30 prtandingan tu nk mule dh so,kteorg dgan prasaan debar nye wt jerk mke slamber...hehehe.nsib bek klas kteorg dpat wt persmbhan no 5 so xpe r...de 6 klas jerk yg msuk...bdak2 form 1 n form 4 jerk yg msuk.form 3 n 5 xbleh coz dieorg kn nk exam...huhuhu...mse persembhan tuh kteorg try to do our best...ble tbe nk umumkan pmenang...hehehe
Dgan muke yg nervous kteorg rse cm xmenang jerk coz cm xde pe2 yg berlaku...tpiiiiii.......kteorg berjya dpat tmpat ke-2.hahaha......happy sgat2 coz xprepare sgat tpi berjaya msuk n then mulai sok rsenye kteorg kne practise untuk prsembhan mse hri koperasi nnti...bertmbah r pnat aku...huhuhu...

*Entry kli nie xde pic coz sumenye berlaku kt skolah...xbleh nk bwak kmera...huhuhu..

Friday, June 12, 2009

MeNjElMaLaH NaNtI...

Dh lme aku x update blog aku nie....haritu aku blik kg dri hri ahad smpai hri isnin (31/5-8/6).bkan nye ape duk kt kg tu coz mksdare aku kwin...mule2 tu boring coz xrmai yg blik tpi ble dh nk dkat hri knduri rmai yg blik mmang happening hbis r..mcam2 yg aku kne wt kt kg coz aku n cousin aku,yoi je yg blik.kteorg kne r tlong skit2...

Aku xbleh nk cte bnyak2 nnti xde plak cte 4 next entry aku yg akn aku critekan nnti...hrap2 korang sbar je r yerk??pic2 nye pun aku xdpat lg...so kne r tnggu aku dpat pic2 wedding tu pastu bru aku bleh wt entry nye...hehehe....

Yg mse mule2 aku duk kt kg tu aku g jlan2 stu kg ngan spupu2 aku...best r jgak...pastu blik rmah tu je r kje aku...Xde kje len dh...

Entry nnti aku critekan lbih lnjut...
See u...

Friday, May 29, 2009

TaG

1.WERE YOU NAMED AFTER ANYONE?
>i think not..


2. WHEN WAS THE LAST TIME YOU CRIED?
>last thursday


3. DO YOU LIKE YOUR HANDWRITING?
>not really i think...so bad.

4. WHAT IS YOUR FAVORITE LUNCH MEAT?
>Steak...hahaaha...yummy..


5. DO YOU HAVE KIDS?
>no lah...still study.


6. IF YOU WERE ANOTHER PERSON, WOULD YOU BE FRIENDS WITH YOU?
>of coz...i like to have frenz that like to jokes...hahaha


7.DO YOU STILL HAVE YOUR TONSILS?
>no...not ever.


8.WOULD YOU BUNGEE JUMP?
>fantastic....mybe.


9.WHAT IS YOUR FAVORITE CEREAL?
>dont like lah...


10.DO YOU UNTIE YOUR SHOES WHEN YOU TAKE THEM OFF?
>Yup..


11.WHAT IS YOUR FAVORITE ICE CREAM?
>vanilla + strawberry...


12.. WHAT IS THE FIRST THING YOU NOTICE ABOUT PEOPLE?
>their face..


13.RED OR PINK?
>both i dont like...


14.WHAT IS YOUR LEAST FAVORITE THING ABOUT YOURSELF?
>i dont like when i too push people listen to me..


15.WHO DO YOU MISS THE MOST?
>My cousin,k.ain...hahaha..


16.DO YOU WANT EVERYONE TO COMPLETE THIS LIST?
>Yes...but i dont mind when they want to complete this as long as they do it..


17.WHAT COLOR PANTS AND SHOES ARE YOU WEARING?
>Pants brown...shoes no lah..


18.WHAT ARE YOU LISTENING TO RIGHT NOW?
>spongebob voice coz my sis is watching it..


19.IF YOU WERE A CRAYON, WHAT COLOR WOULD YOU BE?
>blue,black n white...

Sunday, May 24, 2009

TaMaN NeGeRi eNdAu-RoMpIn

Semalam aku n family aku g r rompin...adk aku yg no 2 je xnk ikut coz die de klas...rugi tull...best sgt smalam...sbenarnye kteorg g sne coz de mensyuarat guru2 sluruh pahang...mak aku kn guru...hehehe...lpas daftar nme tu bleh blik dh so ayah aku ajak r g kt htan lipur endau rompin.



Nie gmbar yg aku ambik mse on the way nk g rompin...actually xde pe pun yg menarik sbenarnye...sbb tu r xde bnyak pic yg aku ambik..lbih bek aku lyan lagu dato ct lg best...huhuhu



Gambar2 perjalanan je...



Lepas tu bermulalah perjalanan kteorg ke hutan lipur tu...jauh jgak r nk msuk kt dlam untuk smpai kt situ..aku pun dh mula rse bosan dh mse tu...aku pun ambik je r pic pkok2 kt stu..






Mybe gmbar2 nie nmpak gerak2 skit coz dlam kete kn msti r gerak...huhuhu...


Jaln yg agak sunyi..

Pkok nie mmg ade kt situ..mse nie dh smpai.


Mak aku n adk2 aku on the way nk g air terjun...mndi..







Kt sini r tempat kteorg mandi tu...sjuk jgak r air nye...


Gmbar mse kteorg mndi xde r coz aku je yg suke ambik2 pic nie jd dh siap mndi bru aku ambik gmbar nie..


Sebelum blik bnyak aku ambik pic2 sndri wt kenangan...hehehe.tpi aku xnk r ltak kt sini sume...hehehe...
Adik aku yg bongsu...girl tau..



BUdak gemukk...huhuhu...


Me...
Tu je r entri blog aku kali nie...
Byeeeeeeeeeeeee..............